reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

Ja dzisiaj 8dc, a mam wrazenie ze okres to byl conajmniej miesiac temu… a to dopiero tydzien! Ale zblizaja sie powoli plodne, ciekawe czy owu znowu bedzie szybciej, no i czy znow z tego samego jajnika..
U mnie dzisiaj 6 dc a mam dokładnie takie samo wrażenie jak Ty 😋

reklama
Dziewczyny pomocy! Zawsze zostawiam testy w szufladzie. Robilam 2 dni temu biały, a ten z dziś pokazuje kreskę. Oczywiście grubo po czasie ale na żywo jest wyraźna i różowa. Sory za jakość ale byłam w szoku
20251127_220908.jpg

Dziewczyny pomocy! Zawsze zostawiam testy w szufladzie. Robilam 2 dni temu biały, a ten z dziś pokazuje kreskę. Oczywiście grubo po czasie ale na żywo jest wyraźna i różowa. Sory za jakość ale byłam w szokuZobacz załącznik 1729243

Szok, widzę 🤪
Nic twórczego nie napiszę, siknij z rana a my czekamy na zdjęcie i trzymamy kciuki 🍀

Dziewczyny pomocy! Zawsze zostawiam testy w szufladzie. Robilam 2 dni temu biały, a ten z dziś pokazuje kreskę. Oczywiście grubo po czasie ale na żywo jest wyraźna i różowa. Sory za jakość ale byłam w szokuZobacz załącznik 1729243
Te pinki po czasie niestety tak mają, więc jeśli w przepisowym czasie nie było nawet cienia to bym się nie nastawiała, ale czekamy na teścik jutro z rana 🤞

Witam Was wszystkie po lekkiej przerwie 🤗
Miałam tak rozjechane 2 tygodnie, że wpadałam tu na forum tylko podczytywać i szłam spać.
Przez tydzien leżałam na zwolnieniu w łóżku, zapalenie ucha i na dodatek ostre zapalenie gardła antybiotyk, a do tego jeszcze 🩸, także rozumiecie jak się czułam, nie chciałam was zarażać zła energia 😁
A przez następny tydzień taki zapier* w pracy, że hej😁
Wracam do was zdrowa, pełna nadziei na przyszły cykl/cykle 🥳😁

Szok, widzę 🤪
Nic twórczego nie napiszę, siknij z rana a my czekamy na zdjęcie i trzymamy kciuki 🍀
Nie mam na co sikać, bo to był ostatni test 🤣 w życiu mi się nie zdarzyła kreska po czasie, a robię je rok 🤣 może jutro albo w sobotę kupię. Jesli do niedzieli nie będzie okresu to w niedzielę zrobię

Miałam podobną na pinku, wyskoczyła mi od razu po zrobionym teście. Okazało się że to była kreska fabryczna 😏 tak czy inaczej trzymam kciuki oby to było to🍀

Miałam podobną na pinku, wyskoczyła mi od razu po zrobionym teście. Okazało się że to była kreska fabryczna 😏 tak czy inaczej trzymam kciuki oby to było to🍀
Jestem w szoku, bo nigdy mi tak nie wyszło. Mam obok test z 2 dni wcześniej i nie ma tam nic. Tak czy inaczej pewnie przez chorobę okres się przesunął. Nie czuje piersi wgl a troche bolą przed okresem, a jak byłam w ciąży (nawet biochem) to nie mogłam się dotknąć dosłownie

Jestem w szoku, bo nigdy mi tak nie wyszło. Mam obok test z 2 dni wcześniej i nie ma tam nic. Tak czy inaczej pewnie przez chorobę okres się przesunął. Nie czuje piersi wgl a troche bolą przed okresem, a jak byłam w ciąży (nawet biochem) to nie mogłam się dotknąć dosłownie
A ile jesteś dpo? Sorki jeśli pisałaś wcześniej ale nie cofałam się do tyłu, bo muszę właśnie was ciut nadrobić

reklama
A ile jesteś dpo? Sorki jeśli pisałaś wcześniej ale nie cofałam się do tyłu, bo muszę właśnie was ciut nadrobić
No właśnie tego to nie wiedza najstarsi górale 🤣 byłam na stymulacji lametta ale tak się rozchorowalam, że nie poszłam na monitoring. Nie byłam w stanie. Cykle mam 30 dniowe zazwyczaj, a dzisiaj jest 29 dc

Do góry