reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

U Was sztuczna?🎄

My jeszcze nie wiemy czy u nas będzie sztuczna czy naturalna ale ozdoby będą czerwono-złote. W końcu już czekają zamówione od września 😂
Zywa :D ale mam sprawdzone, ze spokojnie ustoi :D
Zrobiłam dziś test owulacyjny i kreska jest najciemniejsza ze wszystkich, które do tej pory w tym cyklu miałam. Zobaczę jeszcze dziś wieczorem jak wyjdzie, ale może faktycznie jednak będzie ta owulka. Nie powiem, ucieszyłoby mnie to, bo nie chce mi się znowu chodzić po lekarzach i mieć 50-dniowego cyklu. A może po prostu jeszcze po tym poronieniu wszystko się trochę opóźniło.
Kurde ale to nadal nie pozytyw, a codziennie robisz testy, czy przestalas? Moze owulka byla, tylko gdzies pomiedzy?

reklama
Zywa :D ale mam sprawdzone, ze spokojnie ustoi :D

Kurde ale to nadal nie pozytyw, a codziennie robisz testy, czy przestalas? Moze owulka byla, tylko gdzies pomiedzy?
Wiem że nie pozytyw, ale mógł być wczoraj lub może dopiero będzie dziś/jutro. Właśnie już od kilku dni nie robiłam, bo one sobie wychodziły jak chciały. Tak miałam 19/20 listopada i się cieszyłam, że ładnie ciemnieje a później znów blade, więc już mi się odechciało je robić. Owulacji na pewno jeszcze nie było, przynajmniej nie do wczorajszego poranka xD Bo z porannego badania wyszedł mi prożek 0,19
Spróbuję się umówić na przyszły tydzień do gina, jak się okaże, że owulki nie było to chociaż od razu da duphaston

Załączniki

• IMG_20251120_085504.jpg
    IMG_20251120_085504.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 35
U Was sztuczna?🎄

My jeszcze nie wiemy czy u nas będzie sztuczna czy naturalna ale ozdoby będą czerwono-złote. W końcu już czekają zamówione od września 😂
U nas od kilku lat mąż wymyśla kolory na choinkę i królują niebieskie światełka i srebrne, białe bombki,z brokatem itd. I sobie uświadomiłam,że nie mam żadnego zdjęcia naszej choinki - mam takie z przed 3 lat,gdy Basia była mała 🥴🫣
W tym roku nadrobię 😆

Na razie udało się namówić męża zeby skoczył po test i jest szansa na testowanie jutro
Ja podziwiam jak ty dajesz radę funkcjonować w takim zawieszeniu :) ja to pewnie bym od razu do nocnej apteki jechała 😂

A co do świata, ja w weekend wyciagam ozdoby :) z choinką jeszcze chwilę ale światełka już porozwieszam :)

U nas od kilku lat mąż wymyśla kolory na choinkę i królują niebieskie światełka i srebrne, białe bombki,z brokatem itd. I sobie uświadomiłam,że nie mam żadnego zdjęcia naszej choinki - mam takie z przed 3 lat,gdy Basia była mała 🥴🫣
W tym roku nadrobię 😆
U nas w domu rodzinnym były niebieskie światełka i mam do nich sentyment 😊

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tym plamieniem implantacyjnym.... W pierwszej ciąży nie miałam. Naczytałam się, że można go pomylić z @

We wtorek, tak jak Wam pisałam, dostałam @... chyba. Nigdy nie miałam jakiś obfitych i bolesnych miesiączek, ale ta przechodzi samą siebie.... W wtorek wieczorem się zaczęło (28 dc) przez noc słabiutko, w środę przez dzień krew zwykła, czerwona ale bez skrzepów, nie nazwę tego plamieniem, ale krwi nie było tyle co zawsze, na jednej podpasce bym spokojnie cały okres obleciała 😳 W nocy z środy na czwartek słabiutko, czwartek to już lipa całkiem wkładka tylko
Co o tym myślicie? Okres tylko taki słabiutki? Chyba trochę za późno na implantacyjne.

Do góry