reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Dziękuję 😘🥰

I ja Tobie również życzę (przepraszam nie jestem na bieżąco więc nie wiem co u Ciebie) wiesz czego 🤞🤞🤞🩷

Dziękuję ❤️😘
Chociaż mnie zamiast ciąży można już powoli życzyć tego żeby mnie nikt nie wkur... 😂😂
Jakoś tracę wiarę w ciążę u siebie ale póki co się nie poddaję 😊

Dziewczyny powodzenia w grudniu. Ja raczej nie wrócę na testowanie juz.
Teraz nie pokładam nadzieji bo od samej owulacji jesteśmy chorzy .
Napewno będę czytać co u was .
Trzymajcie się ciepło
I tak Cie wpiszę na ławeczkę, chociażby z sympatii. Tyle juz razem przeszłyśmy, więc wpiszę żebyś prawilnie mogła sie udzielić gdybyś zatęskniła ❤️.
Teraz życzę dużo spokoju, niech się odwróci w Waszą stronę szczęście, po tych perturbacjach z 2025 roku.

No koniecznie będę sprawdzać bo mam wrażenie,że to fałszywy alarm ale zobaczymy jak to będzie 🤞🏼
A ja mocno trzymam kciuki, bardzo bym chciała żeby pierwsza buteleczka, którą bede wpisywać w grudniu należała do Ciebie. Po tym wszystkim co przeszłaś w życiu. Szczerze czekam na piękne wieści ❤️

A ja mocno trzymam kciuki, bardzo bym chciała żeby pierwsza buteleczka, którą bede wpisywać w grudniu należała do Ciebie. Po tym wszystkim co przeszłaś w życiu. Szczerze czekam na piękne wieści ❤️
No ja mam nadzieję, że będą to wyjątkowe Mikołajki 🥰🫂 dziękuję bardzo 🥰

@Kaalaa zazdro świątecznej pościeli 🤩 u nas taka najbardziej neutralna w czerwono zieloną krate żeby mój Grinch nie marudził 😂 za to poduszka renifer robi klimacik 🎄🫎

reklama
Tak mnie coś gniecie i kłuję w tej macicy od wczoraj... I człowiek się zastanawia czy to od pizzy którą jem od dwóch dni czy coś jest na rzeczy 🤐🤞dobrze ze jestem do jutra u siostry to nawet jeśli bym chciała to nie mam jak testować 🤣

Do góry