reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Dodka- Ty jakieś remonty masz??.. ;Dczy tacy bałaganiarze z Was- zarcik:)Całym serduchem wciaz estem z Tobą....nie kazda czuła..wiedziała,z ę to to..i dowiadywała sie np..w 3 miesiacu ;D..ale Tobie życzę byś była i juz wiedziała co i jak..no i oczywista- z nami podzieliła sie tym:)]
..Bierzcie sie dziewuszki do..działania..ja też chce być ciocią-netowa:)
Caluje Was goraco-Cmokassy!!Wszystkiego naj!_owocnej pracy ;D
Ja mogę zostac ciocią gadulą.., którejk mąż zwiał , nie chce jej sie spac, ani uczyc..i moze jakieś bajeczki Waszym Dzidziusiom opowiadać- taka -bajaderka ;D-netowa co???
ok..ok..dajcie znac szybciutko:)co i jak..papapapa

reklama
Dorka... nie dziękuję ;)
Co do bałaganu, to... tym razem to remoncik ;D tzn. wiesz jak ja myłam okna mąż wieszał lustro... wiertał... obrazeczki też mi wieszał w 2 pokojach... troszkę się nabałaganiło. Dzisiaj tak się fatalnie czuję, że szok :( chyba się przejdę do lekarza, bo mam już dość... :( Tylko że Oni nigdy nie wiedzą co człowiekowi jest :( Kiedyś lekarz mnie tak leczył antykoncepcyjnymi, że mało raka piersi bym nie miała... naprawdę, bo jakoś go nie było i poszłam do innego gin (b.dobry) i się wystraszył, bo miałam całą obolałą pierś i powiedział że w ostatnim momencie przyszłam :( Także lepiej zawsze konsultować diagnoze... przynamniej ja się o tym przekonałam :)
Obym była dziś wyjątkiem w złym sampoczuciu .... Nie dajcie siię dziewczyny !! Miłego dnia :-*

Vitall - Doda Idz idz do lekarza..przebadaj sie..moze już jestes mamusia, a TY tak ciezko pracujesz.
My też niedawno mielismy remoncik..odswiezaliśmy nasze mieszkanko...wiem, jak można sie wykonczyc ;Dprzy takich bałaganach..
Dodka!-Trzymam cały czas kcikaski!Predko mów nam tu-czy to "już":)..?
Wyłaniajcie sie dziewuszki..raz raz:)!

Cześć dziewczyny ;D
Dorka zastanawiałam się czy nie iść do gin ale jak ostatnio byłam to babka (gin) powiedziała że jednyna szansa żeby być w ciąży to spóźniający się okres :/ no i pogadaj z nią :/ Drugi gin do którego chodziłam ma teraz urlop więc jak narazie nici z badanka, ale nawet nie wiem czy wogóle pójdę :p W sumie już nie ma po co :) Czuję się świetnie, wszystko wróciło do normy, więc nie widzę większego sensu :) Teraz postanowiłam odczekać z próbą zafasolkowania :) He, jeszcze nie wiem co mój mąż na to ;) Nie no w sumie to tak smutno się człowiekowi robi jak widzi jedną kreche :( Eh, ja chyba potrzebuję takiego małego urlopu psychicznego :) Wczoraj oglądałam wyroby firmy drewex, no dziewczyny coś pięknego co Ci ludzie powymyślali :) He ja już łóżeczko wybrałam i pościel ;D tylko najważniejszego nie ma :( Ale ufam Bogu całym sercem i wiem że się nie zawiodę :)
Całuski dla Was wszystkich i życzenia aby ten weekendzik był ZAFASOLKOWANY :D ;D ;D ;D

Hej dziewczynki :)
Kilka dni mnie nie było i bardzo się za Wami stęskniłam :) Mój brat popsuł kopmuter i trzeba było kupić jakieś bebechy do środka nowe ;) Ale już jestem. Jakoś dziwnie się czuję, nie to, że jest mi niedobrze ( to już trzoche minęło) ale czuję jakby to było już... może... albo sobie wkręcam filmy ;) No nie wiem.
Wczoraj rozmawiałam ze znajomą mojej mamy. On dowiedziała się, że jest w ciąży w 5 miesiącu...Ma już 40 lat. Do 5tego miesiąca miała normalnie miesiączkę, i tylko trochę przytyła, brzucha wogóle nie było widać. Wydaje się to NIEMOŻLIWE ale tak naprawdę bylo.
U mnie powinno się wszystko rozstrzygnąć w ciągu następnych dwóch dni. Pozdrawiam Was i życzę szczęścia :*

DreamsAboutBaby no to ładnie nas urządziłaś: znikłaś na jakiś czas a teraz wracasz z fasoleczką, SUPER ;D Szkoda tylko jak coś przegapiłyśmy ;) Z całego serduszka Ci życzę aby to naprawdę była "fasoleczka" ;D
Zresztą wszystkim z Was tego życzę tak samo mocno ;D
No no no czyżby zaczęło się od DreamsAboutBaby ??? Oby się rozerwał łańcuszek fasolkowy i byśmy pokolei zaciążyła ;D No kto wie, kto wie ;D Ale by było super nie rozstawałybyśmy się ze sobą ;D ;D ;D
trzymam za nas tutaj wszystkie baaaardzo mocno kciuki ;D

Dreams trzymam kciuczki:)))) tylko pamiętaj-daj znać mężowi najpierw, ale nie zapominaj o nas ;D pozdrowionka
Ale żeby dowiedzieć się w 5 msc ciąży to szok!!! Jak bedę takie rzeczy słyszeć to ciagle będę myśleć,że mam fasolke hihi

DreamsAboutBaby-życzę z całego serduszka aby to była "fasolinka". ;D Kiedy robisz teścik i ile jesteś po terminie @?Pytam ,bo sama mam termin @ na 04,05-ale na nic nie licze choć owulacja była i przytulanko również-wole się miło zaskoczyć niż rozczarować.Powodzenia.

Witajcie- Ja mam tak jak mówi Izabelka..Caly czas mam takie -"przypływające"..powracające uczucie..a moze juz tam jest..??:)....ale nie stresuję sie tym wcale..razcej-wręcz przeciwnie- te"przypływajace" mysli oswajają wciaz niepewną Dorke ::)

DreamsAboutBaby- Jak tam??Szybciutko chwal sie nam!!
Wszystkie tzrymamy kciuki- za wszystkie!(do dna:)! ;D

reklama
Do góry