jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
czyli już wszystko jasne 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

przy pierwszej ciąży pracowałam do 8 m-ca, troszke mniej ale jednak, a inne rzeczy starałam sie poprostu ograniczać, jednego czego mi sie nie udało ograniczyć to były słodycze, ja je poprostu uwielbiam, i przez cały okres ciąży był bardzo krótki okres kiedy mnie do nich nie ciągnęło :-) ja sobie nie wyobrażam całej ciąży siedzieć w domu, to chyba jest nie do zniesienia, jakieć L4 na kilka dni aby odpocząć czemu nie, ale całe 9 to chyba nie ;-) mam tylko nadzieję,że zdrowie dopisze aby i ta ciąża była aktywna 

,a z tą pracą to pewnie warto być aktywną zawodowo do samego końca,przynajmniej człowiek tyle nie myśli i nie wymyśla.
a do figury sprzed ciąży wróciłam dopiero jak przestałam karmić piersią, a karmiłam 10 miesięcy czyli do stycznia 2006, a na wiosnę już miałam poprzednią figurkę 

To całkiem długo karmiłaś: a mówią że karmienie najlepiej pomaga zrzucić zbędna kilogramy.Widać nie zawsze.
na mnie to nie zadziałało, ale potem to poszło już błyskawicznie