veritaserum71
Fanka BB :)
to pocieszajaca wiadomosc....ja takze bede przyjmowac leki do konca zycia (niedoczynnosc tarczycy) i zarazem lecze sie od wielu lat wiec poziom tsh mam wyrownany, wiec i dla mnie jest szansa na wmiare szybkie poczecie :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zrobiłam dzisiaj rano test, tak jak radziła Jarzębinka, no i niestety negatywny :-(
W poniedziałek wybiorę się do lekarza...i zobaczymy

albo trzba będzie szukać innej przyczyny braku @ ...... 
( ale głowy nie dam, gdzieś tak poprostu słyszałam)
Co o tym myslicie? Chyba za wcześnie by juz mieć objawy zaraz po zagnieżdzeniu, o ile do niego doszło... Juz sama nie wiem, liczę na jakieś odpowiedzi![]()

Nic, tylko czekać... Jeśli nie wytrzymam i zrobię teścik wcześniej, powiadomię o wynikach :-)
)Witaj Imagination kiedy zamierzasz testowac? Bo ja tez chcialabym zrobic test jakos za tydzien.Moze umowimy sie na konkretny dzien?
hehehe, mój organizm bywa figlarny, więc nie nastawiam się na te kreseczki, ale baaaaaaaaaaaaardzo ich pragnę, bo w sumie tego najbardziej brakuje mi do szczęścia :-) 3majcie kciuki :-)to czekamy na śliczne II kreseczki ........ ( z takimi objawami, nie może być inaczej)