reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
:laugh: no i muszę lecieć do pracy :( ale zajrzę do was po powrocie :) jak zwykle zresztą, czyli ok 13!!!!!!!!!!!
To narazie! Życzę nie meczącej pracy!!!!!!!!!!!!!!

Hej Agnezzz jak w pracy? ;D
u mnie było ok teraz powinnam robic obiadek ale najpierw kawusia i nowe posty :) pozdrawiam i życzę udanego dnia:)

jeju dawno sie tak nie nudzialam, caly dzien tu zagladam, ale zadnej z was nie bylo..nikt nic nie pisal...myslalam, ze oszaleje...w koncu cos sie ruszylo na bb...jeszcze troche, bo do 15 i do rodzicow do domciu, wszamam obiadek, potem do nauki a wieczorkiem do was zajrze..udalo mi sie wczoraj uruchomic czata u moich rodzicow to dzisiaj tez tam zajrze, moze ktoras z was bedzie tam ;)

mnie pewnie nie bedzie, bo za ch...nie moge go uruchomic... :(
wiem jak to jest czekac na odp szok siedze i sie gapie czy cos sie zmienia :) smieszna jestem czasem...
pozdrawiam a jak u was pogoda? ja zachwalilam ...zaraz bedzie lac:(

no dokladnie Izabelka...siedzie i sie gapie w ekran jak głupia :D
mi mąż kazał odinstalować javę...i wtedy czat mi ruszył. Ten progam nazywa sie Java2 Runtime Environment.
Mozna go usunac poprzez Panel sterowania/Dodaj usuń pogramy.
pozdrawiam

Heeej:)Ja też miedzyczasie..przerwa na kawusie..i do Was:)
Buziaczki-Dziekuje-za to, ze jestescie!!

reklama
hej, hej!!
srasznei wciągające jest to forum!!
dobrze ze wracam z pracy przed mężusiem, to mam wolny komp. i wieczorkirm tez staram sie przerzucić mojego Kochanego do laptopa bez internetu :) :)
no chyba ze akurat pracujemy nad powiekszeniem rodziny... :) :)

Do góry