• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Dolaczam sie do pozytywnego myslenia o dzidziach   :D Za 10 dni urlop, wiec na pewno bedziemy dzialac z mezusiem ::) Ja tez czasami o niczym innym nie moge myslec, jak tylko o zostaniu w koncu mamusia. NAPRAWDE CZUJE W SOBIE PELNA GOTOWOSC NA DZIECKO. Martwi mnie tylko, ze w moim przypadku to tak dlugo trwa, bo juz 10 m-cy staran za nami. Pocieszam sie, ze po 6 letnim czasie brania tabletek anty, moj organizm potrzebuje chyba wiecej czasu  :( na "oczyszczenie" niz ksiazkowe 6 m-cy.Po prostu moj gin. mowi ze jestem okazem zdrowia i nic mi nie dolega. Ja sama wiem, ze psychika powoli mi "siada" i czasami nerwy mam takie ...ech... :(
Z drugiej strony, wiem , ze musze byc silna i nie poddawac sie!!! A to forum  i Wy kobietki jestescie po prostu super  :D :D :D POZDRAWIAM NA ZIELONO BO TO KOLOR NADZIEI

reklama
no i ja teraz przylanczam sie do starajacych!!postanowilam ze taki bedzie plan:plemniki sa najaktywniejsze o 4 nad ranem a 30 min przed moj mezus powinien napic sie troszke kawki!!to je ponoc pobudza i sa szybsze!po wszystkim pupa do gory nogi o sciane i tak z 20 min!popijam juz syropek i takze 2 dni przed sama owulacja sie powstrzymiemy!a jak nadejdzie juz owulacja(o ile nadejdzie - bede korzystac z testow owulacyjnych) to bedziemy dzialac od tej 4 do nocki!!a ile w tym przyjemnosci hehe!!aha no i jeszcze slyszalam ze lepiej kochac sie od tylu bo to tez pomaga!!zobaczymy czy sie uda!!!! zycze wszystkiego dobrego i caluje wszystkie kobitki starajace sie!!

LILITH -ślicznie to wszystko zebralas..widać śledzisz na biezaco posty BB:)..i przygotowana jesteś na 5+:)-CZYLI dzidziusia:)
Tego wszystkim życze!

oj dziewczynki, jestem dzisij smutna :( :(
odebrałam te wyniki prolaktyny i progesteronu. i nie jest za dobrze. progesterony mam w bardzo dolnych granicach normy(norma od 0,95 a ja mam 1). gorzej jest z prolaktyną >:(, której poziom wynosi 69, a norma jest do 25. i to mi blokuje jajeczkowanie. wczesniej tez mialm podwyższoną (do 38) i bralam bromergon na obniżenie, po który czułam sie FATALNIE.po 3 mieisącach odstawilam i chyba znowu musze zacząć brac :(. w tym cyklu prawdopodobnie nie było jajeczkowania, widze po temperaturze. czuje sie zniechęcona...
nadzieja tylko w BOGU...

Aletko, ja juz bylam z tym u lekarza!tak ja napisdalam, po odstawieniu, w ciągi 3 tygodni prolaktyna wzrosla mi z około 5 do 69!
a ty bralas co c na ta prolaktynę? dziewczyny, slyszalyscie może cos na temat preparatu CAstagnus?

u nas to juz 1,5 roku prawie. a z prolaktyna to mam chyba od 2,5 roku, wtedy zaczelam miec wydzieline z piersi, ale t zignorowalam.obawiam sie że to od pigułek anty...

reklama
Aletka trzymam kciukasy i życzę abyś szybciutko urodziła,i oczywiście łapie przesłane przez Ciebie ciążowe fluidy-mam nadzieje ,że szybciutko na mnie zadziałają. ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry