• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Elżbietka, jeśli chcesz dam Ci namiary na babkę, która zajmuje się homeopatią. Znam wiele osób, które wyciągnęła z problemów hormonalnych.

reklama
no wsumie tak to bedzie wygladac hehehe na trzy cztery...zobaczymy tez jak to bedzie wygladac w praktyce!i czy zeczywiscie sie sprawdza heheeh!!!

dzięki dziewuszki!!
jakoś nie jestem przekonana do homeopatii, moze dlatego zer pracuje w służbie zdrowia i wiem na czym to polega...
zakupilam dzisiaj bromergon, mam juz testy owilacyjne, wiec pomalutku bedziemy dzialac;)
i mam taką nadzieje ze cerwiec - lipiec sie uda, a napeno w sierpniu po urlopie:):)
juz nie moge sie doczekac brzuszka!!
i tego żeby zostac ciocią;)
Aletko, dużo siły życze na rozwiązanie!!

No piękne plany ;D Podziwiam ;D Ja narazie nie planuję... zobaczymy jak będzie :) W tym cyklu troszkę próbowaliśmy ale nic z tych prób więc jak sobie obiecałam czekamy do września :) Może po wakacjach nasze organizmy będą wypoczęte i gotowe do starań :)
Trzymam za Was kciuki dziewczyny :D Szczególnie za te starające się obecnie :) Ja wracam do nauki :(

Dobrze dobrze-piątaski zacisnięte;)..a ludzie z 21 maja to-DOBRZY-CUDOWNI I KOCHANI LUDZIE Aletko.. ::)wiem co mówie:)- mój maż urodził się 21 :D maja

Elżbietka, szkoda, bo wiem z doświadczenia tych osób, że hromonami można zrobić wiele złego.
Ale wiem, że w Polsce środowisko lekarskie jest przeciwne nawet homeopatii, która jest już przecież uznana za gałąż medycyny ;)

no niby tak, ale ja jakos tak sceptyczniepodchodze do tego. no a jak sie nie wierzy że niepomoże, to nie pomoze. wierze natomiast w to, że Bóg może mi pomóc i modle sie o to.
a dodatkowo od dzisiaj znowu łykam bromergon (to nie jest hormon) na obniżenie prolaktyny, poprzednio pomog ło, tylko chyba za wczesnie odstawilam. bede łykac do skutku, oby jak najszybszego. no i tak jak pisalam mam juz testy owulacyjne i od nastepnego cyklu bede czatowac na owulacje;). ciążowe testy tez nabyłam!!nie widze inaczej, jak tylko dwie kreski na nich (w przyszłosci jak juz zrobie ;))
Aletko, nie odwaz sie urodzić przed 21 maja!! ;) ;)

Jagusiu, urlop dopiero w sierpniu i tylko dwa tygodnie, ale wyjeżdzamy tylko na tydzień. no ale może tydzień wystrczy, żeby wrócilo nas więcej ;). a może pojedziemy już z fasolka...

reklama
A ja się strasznie boję naturalnego porodu :-[
W sumie nie muszę, bo raczej nie będzie mi dany. Podczas ostatniej wizyty u okulisty zostałam uświadomiona, że sama ciąża może wpłynąć na pogorszenie wzroku, nie mówiąc już o naturalnym porodzie, który pani doktor mi szczerze odradzała. Najbardziej zmartwiły ją zmiany zwyrodnieniowe w obrębie siatkówki.. Mam zrobić dokładne badania pod tym kątem, jak będę w ciąży.
Zobaczymy.. Troszkę mnie przeraziła...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry