• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Słoneczko może jesteś ??? Trzymam strasznie mocno kciuki :)
Wiecie co dla mnie jest najbezsensowniejsze ??? To że okres raz się spóźnia robiąc nadzieję choć i tak się pojawia wkońcu, albo "bierze" z zaskoczenia ;) Ja chcę regularne @ !!! Grrr...
Co do czwartku to po Kościółku chciałabym przejechać się nad wodę :) ale nie wiadomo jaka pogoda będzie :P A później na urodzinki do rodzinki :P ale mi się zrymowało ;D
Idę się troszkę powygrzewać na słonko :)
aga26ka gratuluję i poniekąd zazdroszczę ;) weekendu nad morzem :) No a teraz "do roboty" jak ta wredna @ da Ci już spokój :-*

Dodeczka ja to juz wlasciwie zaczelam myslec o chwilowym zawieszeniu wszelkich "dzialan"... ::) Musze na nowo wszystko sobie przemyslec ??? Moze jak odpuszcze sobie, przestane tak "mocno chciec" , , zajme sie czym innym..........Moze wtedy sama sobie i mezusiowi zrobie NIESPODZIEWANKE- SPODZIEWANKE :laugh: ale nadal zabezpieczen nie bedziemy stosowac, bo....a noz .... widelec..... sie uda?

Aletko! :) Czekam na radosne nowiny od Ciebie razem z innymi forumowiczkami BB
Na pewno juz wkrotce ujrzysz i przytulisz swoja mala coreczke :D Zycze Ci duzo sily i szczescia!!!

Aletko, powodzenia i najlepszej opieki w szpitalu Ci życze!nie zapomnij jak najszbciej nas poinformowac o "wyjściu Fasoli" ;) ;) :D
Słoneczko, a moze jednak tym razem juz nie bedzie @??oby!
nam wszystkim (które tego chca!) zyczę, zeby ta ostatnia/aktualna @ była ostatnią w tym roku!!

aga26ka jak dziś bawiłam dzidzi sąsiadki (prawie 3 miesięczne) to doszłam do wniosku że nie chcę już myśleć o tych całych staraniach... pragnieniach... itp. Chcę żyć pełnią życia i cieszyć się każdą chwilą a nie tylko myśleć jakby to było jakbym teraz była w ciąży, jakby zareagowali nasi rodzice, itp. Chcę aby było jak ma być, koniec bezustannych przemyśleń :)
Życzę Wam dziewczyny fasoleczek raz dwa... :) szybkoooo :)
Aletko oj faktycznie musi się córuni podobać :) Trzymam kciuki żebyś szybciutko urodziła :) i abyś mogła się zachwycać córunią w każdej sekundzie mogąc na nią popatrzeć (a nie tylko na USG ;) ) Moc buziaków dla odwagi (na porodóweczce :) )

cos dawno tu nikogo nie było...
a może jednak któras z was ma nowe pomysły na skuteczne zaciązenie??
ja mam taki:kochac się, kochac się, kochac się, kochac się i jeszcze raz kochac się!

hmmm...Elżbietko bardzo pomysłowe muszę przyznać :) Przyłączam się do tej propozycji :) Udowodnione naukowo :laugh: :laugh: :laugh:
Idę spać... :) Dobrej nocki dziewczyny... OWOCNEJ :angel:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry