• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
dzisiaj mija 2 tygodnie od owulacji. Zrobiłam test na wszelki wypadek, ale oczywiscie nic. To juz 62 dni :/ chyba jestem mocno zaburzona hormonalnie. Nic to, zabieram sie za wesele, potem bede sie martwić.
Życzę Wam wszystkim duzo małych słodkich tłustych (no, może nie ;) ) bobasków ;D

Hurra..będzie weselicho!!!!

Oczywiście zdawaj relację kiedy co i jak...a potem oczywiście czekamy na zdjęcia ;)

Cześć dziewczynki

Uważam, że stanowczo za dużo myśłimy o tym żeby zajść w ciążę ;D sama tak robię. Próbowałam nawet o tym nie myśleć ale to samo wchodzi do głowy. :D

Moja koleżanka ma 3 letnią córcię i w listopadzie wróciła do pracy po urlopie wychowawczym. Wczoraj oznajmiła mi załamanym głosen, że jest w ciąży. Ona kocha dzieci, ale myślała, że trochę córcię odchowa zanim pomyślą o drugim. Wręcz bym powiedziała, ze nie chciała teraz dzidzi, a tu takie szczęście ją spotkało.

No ale po rozmowie z Panią doktor, czyli mną od razu się rozchmurzyła i zaczęła cieszyć tą nowiną.

Hej dziewuszki spróbowałam rad jakie tu spotkałam i z podusią pod pupą i z nogami opartymi o ścianę i ze zrobieniem świecy. Teraz czekam niecierpliwie nie przestając nadal działać bo do @ mam jeszcze 5-6 dni i mam nadzieję, że nie będzie mnie odwiedzała przez najbliżesz 9 miesięcy. ;D ;D

Rybka-powodzenia-mam nadzieję ,że Ci się uda i nie zobaczysz tej wsręciuchy@ przez co najmniej 9 miesięcy ;D i ja oczywiście też.

oj dziewczyni, trzeba koniecznie te @wysłać na drugi koniec swiata, z biletem powrotnym za co najmniej 9 miesięcy!!
u mnie na razie cisza z @... mam od czasu do czasu leciuteńkie kłucie w dloe brzucha, ale moze to fasolka szuka miejsca???? oby...

Aletko masz rację, ze jeśli nie chciała na razie drugiej dzidzi to raczej powinna była pomyśleć o zabezpieczaniu się.

No ale skoro już jest, to niech spojrzy na to z innej perspektywy, będzie miała 2 dzieciaczków, których nie będzie dzieliła zbyt duża różnica wiekowa. Może kiedyś będą się ze sobą lepiej dogadywały :laugh: ;)

Co do spontanicznego seksiku to jestem tego samego zdania :D :D :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry