• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Basieńko super że się przyłączyłaś- zobaczysz będzie raźniej w straniach :)
Dziewczynki ja też nie mogę codziennie wpadać bo staram się nie siedzieć w domku jak ładna pogoda :) ale nadrabiam tak szybko jak mogę, po prostu to jest takie naturalne że sobie z wami pogadam :)
buziaczki dla wszystkich

reklama
czesc dziewczynki.Własnie dostałam okres...a dzisiaj rano kolezanka namówila mnie na test ciązowy który oczywiscie zrobiłam i obie jak głupie wypatrywałysmy drugiej kreseczki.Nie pojawiła sie...Dałam sie namówic bo cały czas mi powtarzała ze napewno jestem w ciązy.Szczerze mówiąc to naprawde byłam juz pewna bo miałam wszystkie objawy jakie sa mozliwe...chyba sie wycofuje...

Niziutka nie poddawaj się!!! Nie wycofuj się. Uspokój się, wrzuć "na luz" a Fasolka się zjawi... sama. Piszę Ci to bo sama mocno w to wierzę ;D ;D ;D

reklama
jestem juz wyluzowana od 2 miesiecy,i...nie ma ztego efektów.Naprawde podeszłam do tego z tej strony ze bedzie co ma byc...ja juz nie wiem jestem poprostu załamana

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry