• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Witajcie. Cicho tu u nas bo pewnie kazda sie przytula, a jak znajdzie troche czasu to wpadnie poklika i do przytulanska wraca hihi. Ja sie tez przytulalam i zobaczymy co z tego bedzie. Ostatnio sporo czytalam na temat ciazy i jesli siejej bardzo chce, sprawdza sie temperature, sluz itd. to sa duze problemy aby miec fasolke. Dlatego dziewczyny, ktore nie mysla o dzidzi maja ja tak szybko.
Tylko jak tu o niej nie myslec......
Z tego powodu postanowilam nie myslec o tym, nie sprawdzac, a moze dzieki temu fasolka sama bedzie chcila byc ze mna :laugh:
pozdrawiam

Witajcie kochane,
Nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie i moje starania.Dziaisj poszlam do gina bo nie mialam okresu(dalej nie mam) juz od ponad 2 miesiecy,zrobilam 3 testy i nic....wystraszylam sie i szybko sie do niego wybralam.Kazal brac mi luteine,potem CLO i duphaston-moze sie uda!Jak ja bym chciala!!!!!spotkalam kolezanke-urodzila 2 tygodnie temu-jakie fajne bobo!ja tez chce takie miec male cos!
Czy ktoras z Was tez bierze luteine na wywolanie okresu?a potem bedzie brac CLO i duphaston jak ja?napiszcie prosze!
pozdrawiam,pa,pa

Cześć dziewczyny!
Co u Was? Mam nadzieję, że fasolki już się zadomowiły w wielu brzuszkach :)
A u mnie?
No cóż nic nowego. Dziś i jutro mam wolne i bardzo się z tego cieszę bo wrreszcie mogę popołudnie spędzić w domu :)
Pojutrze mam urodzinki 19te :) Jakoś nie czuję tego żebym była starsza niz 18 :)
Zastanawiam się czy nie zrobić własnie 29tego testu. Ciągle chodzi mi to po głowie. Może jakieś przeczucie? Nie wiem sama ale to byłby najpiękniejszy prezent. No i napewno powód do tego żeby rzucić w cholerę tą okropną pracę w supermarkecie. W sumie to będzie 27dc.
Nie wiem zastanowię się. Mam jeszcze jutro.
Tak bardzo chciałabym już mieć fasolkę. Moje serduszko bardzo za nią tęskni. A jak ogladam brzuszki w galerii to bardzo wam ich zazdroszczę.
Pozdrawiam serdecznie :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry