reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

reklama
Trzymam kciuki :) Serdecznie pozdrawiam Was dziewczyny i zycze z całego serca, żebyście mogły sie przenieść do działu Kwietniowe mamy, Majowe Mamy i tak dalej :)

PS.Agutek dobry sluz nie jest zły :)

Witam po weekendowej przerwie. Czekam na czwartek-piatek jak na jakas wyrocznie. Wszystko sie wyjasni, czy sobie ubzduralam moje dziwne objawy... :) Mam nadzieje ze nie, w miedzy czasie jestem na luzie i staram sie odkrecac mezusia ktory juz zaczyna do brzuszka gadac!

Witam w nowym upalnym tygodniu. Antares77 gratulacje. Czy wy wszystkie czujecie sie tak zmeczone? Nie wiem dlaczego, ale boli mnie glowa - pewnie to cisnienie. Wczoraj i dzis zmierzylam sobie temperature - stan podgoraczkowy. Moze cos mnie bierze. Nie mam na nic sily. Ciadle ziewam i chce mi sie spac, chodze jakas taka dziwna - musze zdobyc energie.

Hej dziewczynki,korzystam z "laptoka" mojego mezyka-dziwnie mi sie pisze!
Zaczelam brac luteine na wywolanie miesiaczki no i potem zaczynam clo i duphaston, ale kurde nie wiem co z tym okresem bo go nie ma a biore ta nieszczesna luteine juz 6 dni!!! niby mam jakies brazowe malenkie plameczki od czasu do czasu, ale to nie to co okres.Czy moze ktoras z Was brala tez luteine jak ja?Nie wiem co sie dzieje?A czy z tym wiesiolkiem tez mozna zadzialac jak sie bierze to co ja?Dajce cynk!
Antares, a Ty bralas cos na fasolke?czy tylko ten wiesiolek?
napiszcie cos!pa,pa

Ateneras piękna historia ::) Chyba spróbuje tego wiesiołka ;)
Dodeczko szkoda że to nie fasolka, może w tym cyklu sie uda???
asmodis może to rzeczywiście fasolka
izabelka a Ty jak sie dpwieziałaś o dzidzi, czułaś już coś zanm się upewniłaś, że to fasolka???

witajcie kobitki,tak szybko wskoczylam na forum i tyle sie dziej.Gratuluje Antares77,dzieki za historie,wierze ze bedzie dobrze,nigdy wczesniej nie slyszalam o wiesiolku,przeczytalm troche wiec zobacze co to za srodek,jak na razie biore kwas foliowy,
LILII to tak jak jak czekasz do czwartku,oj powiem ci,ze juz sie nie moge doczekac @,bedzie,niebedzie?Mysli mnie dobijaja,w podobnej sytuacji jestesmy ;) wiec powodzenia
pozdrawiam goraco,buziaki

Dzieki. Chcialabym zeby to byla prawda, ale odnosze wrazenie, ze to tylko stan przed @. zaczynam byc nerwowa i wszystko mnie wkurza, brzuch mam troche twardy i troche czasem boli tak jak przed @, ale fajnie by bylo gdyby jednak byla to fasolka. Nie wiem tylko czemu boli mnie glowa, jestem senna, czasem jest mi niedobrze- tak nie mialam przed miesiaczka. tylko ten brzuch-zawsze jest troche twardy i wiekszy jak zawsze przed @ no i te skurcze czasmi, ale moze przy fasolce tez tak moze byc....?
Nie chce sie nakrecac, zobaczymy jak bedzie.

reklama
Witam, dzis jestem pierwszy raz na formum :) po paru miesiącach starań tracę powoli nadzieje...pomóżcie!!!
pozdrawiam

Do góry