reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Mam córkę w wieku 9 lat ;) Po tylu latach zapragnęłam 2 dziecka ;) W październiku będzie 2 cykl starań .. oczywiście wrześniowego nie skreślam aczkolwiek jestem 13dpo potwierdzonej owulacji monitoringiem a dziś mam 5dni do @.
Życzę Ci żebyś nie zasiedziała się na kreskach za długo. Super, że byłaś na monitoringu i poważnie podchodzisz do sprawy. 🥰

reklama
Ale mam makao w tym pazdzierniku, zobaczymy czy sie nie poprzesuwa. Dwa okresy i dwa plodne okienka no nooo 🤣 poki co poproszę 22.10 @kami1094

Załączniki

• Screenshot_20250926_120407_My Calendar.jpg
    Screenshot_20250926_120407_My Calendar.jpg
    152,2 KB · Wyświetleń: 6
Hej. Będę pewnie z Wami testować w drugiej części października. Albo i nie.... Nie wiem w ogóle kiedy będę mieć okres, owulację po zastrzyku i w ogóle nic nie wiem. I mam doła. Właśnie z tej niewiedzy totalnej. Będę wiedzieć we wtorek, czy testuje 3-4 października. To dam znać. 🙈 A potem czas pokaże

Hej. Będę pewnie z Wami testować w drugiej części października. Albo i nie.... Nie wiem w ogóle kiedy będę mieć okres, owulację po zastrzyku i w ogóle nic nie wiem. I mam doła. Właśnie z tej niewiedzy totalnej. Będę wiedzieć we wtorek, czy testuje 3-4 października. To dam znać. 🙈 A potem czas pokaże
Mam Cię na razie wpisać na ławeczkę czy już konkretny termin?

Do góry