reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Oho, dziewczynki 🤭 teoretycznie mamy przerwę w staraniach, ale wczoraj był seks, a dzisiaj z ciekawości zrobiłam owulaka by zobaczyć na czym stoję, a tu taka " niespodzianka " 🤭 Także pik jest, seks był, więc nie pozostaje mi nic innego jak przepisać się na testowanie 🙈 @kami1094 wpisz mnie proszę na 20.10, dzień spodziewanej @. Ta sama sytuacja co miesiąc temu, tylko wtedy nie robiłam owulaka a seks okazał się po owulacji, ale tu bez dwóch zdań jestem przed, więc pewnie jutro owulacja, bo zawsze mam dzień po piku 🤭
I wiecie co zauważyłam ? Że jak nie biorę inozytolu to mam cykle krótsze, takie, że owulację mam w 15 DC cyklu, a na inozytolu miałam raz krótkie a w większości owulacja była dopiero w 18-20dc.

Załączniki

• IMG20251006101117.jpg
    IMG20251006101117.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 14
reklama
Kurde no dzisiaj tez jajnik zaczal kluc! Za wczesnie jak na 9dc… a testow pewnie teraz nie ma sensu robic owu nie?

Hej dziewczyny, ja rano przed pracą już byłam oddać krew i powtórka betahcg zobaczymy jaki przyrost od soboty.. 🫣🤞🏼
@Zestresowana13 jak tam? Byłaś dziś też oddać krew? Masz jakieś objawy? Bo ja jedynie lekkie zwroty głowy a tak to nic poza tym 😊
Dziewczyny, zachęcam Was do dołączenia do grupy Czerwcowe mamy 2026. :-)
W razie czego - kreski nie są od dyskutowania o objawach. Jesteście nowe, więc przypominam regulamin. :)

Ja się obudziłam i poleciałam zobaczyć do Mai Staśko bo dzisiaj robiła test ciążowy po transferze zarodków. Wyszedł jej pozytywny. Więc trzymam kciuki za bardzo pozytywny październik dla wszystkich
to samo rano zrobiłam :)
Gratulacje dziewczyny! 💕 Przepiękne kreseczki 😍
Przez weekend mnie nie było, więc miałam sporo nadrabiania ale szalejecie na tej grupie! 🙈
Ja dzisiaj mam ostatni dzień @, więc teoretycznie jeszcze w tym miesiącu powinnam się załapać na kolejne testowanie, ale raczej nic z tego nie będzie. Poczekamy spokojnie na wizytę w klinice i zobaczymy, co nam powiedzą.
W nocy obudziłam się z mega bólem gardła i niestety trzyma mnie cały czas 🤒 A dziś musiałam pilnie iść do pracy koniec miesiąca (wrzesień) i na dodatek spotkanie „na szczycie”... Ledwo żyję 😩 Nic nie mogę przełknąć, tylko chodzę co chwilę po ciepłą herbatkę.
Jutro pierdzielę — idę do lekarza i biorę L4 😷
dużo zdrowia dla Ciebie 🫂

Kurde, ale zawsze klulo dzien przed, owu i po owu, a tu czuje sie jak taka nieoagrnieta zyciowo 😂
Ale znowu prawy, co mnie wcale nie dziwi…

reklama
Ja w tym cyklu nie robiłam testów owulacyjnych zdałam się na monitoring owulacji bo mnie te testy stresują prawie tak jak ciążowe haha

Do góry