reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Kurde no dzisiaj tez jajnik zaczal kluc! Za wczesnie jak na 9dc… a testow pewnie teraz nie ma sensu robic owu nie?
Mnie bolało podbrzusze od 8dc.wczoraj też w 11dc cały dzień.no i się pojawił śluz płodny.wiec w tym miesiącu chyba będę mieć owulację w 14dc 🥲 co mnie nie pociesza bo stary wróci dopiero w środę to już trochę za późno może być.chyba że te plemniki z 11dc dadzą radę w co wątpię 😅

reklama
Mnie bolało podbrzusze od 8dc.wczoraj też w 11dc cały dzień.no i się pojawił śluz płodny.wiec w tym miesiącu chyba będę mieć owulację w 14dc 🥲 co mnie nie pociesza bo stary wróci dopiero w środę to już trochę za późno może być.chyba że te plemniki z 11dc dadzą radę w co wątpię 😅
😁
np.jpg

No ja tak przewiduje na ten 14-15 jesli nic sie nie zmienilo, stad moje zdziwienie bo totalnie inaczej mi sie to sprawdza jak zazwyczaj i juz czuje, ze nie panuje nad sytuacja 😂

Bardzo się cieszę, że się szybko udało, ale dla jasności - żaden suplement nie działa od razu. Żeby miało to jakiekolwiek realne przełożenie na organizm potrzebne jest stosowanie przez co najmniej kilka miesięcy. Samo ovosicare jest polecane przez lekarzy, bo ma metylowane formy witamin, które są łatwiej przyswajalne przez organizm. To nie są magiczne składniki, a dziewczyny tutaj stosują taką suplementację latami - z różnymi efektami.
Także cieszę się Twoim szczęściem bardzo, warto brać dobre suplementy, ale uważam, że łut szczęścia nie jest w tym przypadku też bez znaczenia, po prostu. :)
Masz rację, nie chciałam nikogo wprowadzać w błąd ❤️

Bardzo się cieszę, że się szybko udało, ale dla jasności - żaden suplement nie działa od razu. Żeby miało to jakiekolwiek realne przełożenie na organizm potrzebne jest stosowanie przez co najmniej kilka miesięcy. Samo ovosicare jest polecane przez lekarzy, bo ma metylowane formy witamin, które są łatwiej przyswajalne przez organizm. To nie są magiczne składniki, a dziewczyny tutaj stosują taką suplementację latami - z różnymi efektami.
Także cieszę się Twoim szczęściem bardzo, warto brać dobre suplementy, ale uważam, że łut szczęścia nie jest w tym przypadku też bez znaczenia, po prostu. :)

@kami1094 jestem pod wrażeniem Twojej wiedzy 😍 masz coś wspólnego z wykształceniem medycznym ? ☺️

Ja dziś też obudziłam się z katarem i bólem gardła :/

Też śledzę losy Mai , super, że się udało , oby wszystko dalej poszło dobrze 🤞

@kami1094 jestem pod wrażeniem Twojej wiedzy 😍 masz coś wspólnego z wykształceniem medycznym ? ☺️

Nie mam. 🤗 Ale dziękuję za miłe słowa. 🥹 Wiedza niestety zdobyta na własnym przypadku, dlatego dzielę się nią. 🤓

reklama

Też śledzę codziennie Mai drogę do macierzyństwa i aż się wzruszyłam jak się udało jej, ale tak czułam, że tym razem się uda, oby tylko rosło wszystko w porządku 😊

Do góry