reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Ten tydzień do testu trwa wieczność. Pierwsze dwa tygodnie cyklu mijają mi szybko, najpierw jest depresja że nie wyszło, pogodzenie się z tym, czekano na koniec okresu, potem działanie i usg, a potem jest boom i dwa tygodnie najnudniejsze i najdłuższe na świecie… ja nie wiem latamy w kosmos a jeszcze nie wynaleźli jakiegoś mądrzejszego sposobu żeby stwierdzać ciąże czy monitorować ją dokładniej na tym etapie… żebym ja chociaż wiedziała czy jajeczko się zapłodniło ehhhh
Jestem wlasnie w tych pierwszych 2 tygodniach i ciagnie sie jak nie wiem! To nie moze byc jeszcze gorzej 😂
Ja właśnie tez sie w tym gubię 😅 grunt ze bylo dzialane 🥰 mam nadzieję ze my tez podziałamy dalej. Staram sie nawet nie klocic za bardzo żebyśmy zyli teraz w zgodzie 😂
Jak ja to rozumiem 😂 tak mila i uprzejma dawno nie bylam 😂 zeby nie bylo na codzien nie jestem jakas chamowa, ale ironiczne zarciki to u mnie codziennosc 😂

Ja się obudziłam i poleciałam zobaczyć do Mai Staśko bo dzisiaj robiła test ciążowy po transferze zarodków. Wyszedł jej pozytywny. Więc trzymam kciuki za bardzo pozytywny październik dla wszystkich
Też ją obserwuje i strasznie jej kibicowałam ona też dużo przeszła i też rano od razu weszłam i zobaczyłam ten jej pozytywny test i to mi dało ogromną nadzieję 🥹

dziewczyny, ja z tarczycą akurat kłopotów nigdy nie miałam - zawsze wychodzi w takich dolnych granicach :) raz jedna lekarka wspomniała że jak zawsze tak nisko to też nie idealnie dobrze, ale miałam wtedy inne problemy zdrowotne i mi jakoś ten temat wyleciał z głowy. orientujecie się? :)

Załączniki

• IMG_6864.jpeg
    IMG_6864.jpeg
    125,8 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Ja właśnie tez sie w tym gubię 😅 grunt ze bylo dzialane 🥰 mam nadzieję ze my tez podziałamy dalej. Staram sie nawet nie klocic za bardzo żebyśmy zyli teraz w zgodzie 😂
Ja tak samo nie odpalam się za byle co 😂😂
Też nie chciałabym popaść w jakaś shize i starać się tylko na siłę jednak żeby została ta przyjemność z bliskości :)

Do góry