reklama
kami1094
Fanka BB :)
Wystarczy przeczytać regulamin.Przepraszam, nie wiedziałam, że trzeba się zapisać
Jane Doe
Aktywna w BB
Ja cię rozumiem doskonale. Jakbyś kiedyś chciała pisz do mnie na priv. Jestem na forum krótko ale właśnie trafiłam tu dlatego bo już musiałam poczuć jakiś bezpieczny kąt. Nie ma chyba słów których bym nie udźwignęła więc możesz wyrzucić z siebie wszystko jakbyś kiedyś potrzebowała. Może taki masz okres że nie dajesz rady iść dalej, czasem tak jest. Czasem musisz w tym chwilę pobyć i przyjdzie moment kiedy stwierdzisz, że dobra, już koniec, już nie mam jednej łzy w sobie i ani grama smutku. Zawsze jest lepiej. Zawsze jest światełko na końcu tunelu. Może inny scenariusz niż zakładaliśmy, może w innym terminie, może z niespodzianka, ale emocjonalnie będziesz jeszcze w lepszym miejscu.Dziękuję widzę że tutaj czuje się bardziej rozumiana
Też tak mam że potrafię wiele rzeczy udźwignąć i znieść
Ale starania o dziecko dla mnie to inny Level
Nie potrafię się zebrać i iść dalej
Każdy miesiąc mnie coraz bardziej rozwala wewnętrzne a muszę codziennie być cholernie silna.
Nie mam już na to sił ...
zielonapac94
Zaciekawiona BB
Dziś właśnie byłam u mojego fizjoterapeuty i pyta co u mnie więc trochę się wyżaliłam że tak mi przykro bo już zobaczyłam dwie kreski a to się okazała ciąża biochemiczna ale i tak czuję tą stratę a on mnie pyta czy się staramy o dziecko .Szczerze to od czasu starań
To sex jest tylko w dni płodne
A i tak mam wrażenie że oboje się do tego zmuszamy
Przez te starania trochę straciliśmy siebie
Ja że tak już się nie mogę doczekać kiedy będę się testować.
On że nie lubi określenia staranie się o dziecko bo to wypiera nas z uczuć i emocji wszystko co powtarzalne wchodzi w schemat i zapominamy po co to robimy i jakie emocje powinny być podczas seksu.
I tak mi dał do myślenia bo nie chcemy z mężem właśnie robić tego typowo technicznie ale wiem że kiedy u innych par trwa to dłuższy czas to jest tylko wyczekiwanie i seks na zawołanie bo to ten moment .
Może zamiast wyczekiwać dni płodnych to fajnie będzie zaplanować sobie randkę ? Iść do kina , teatru czy na tańce co lubcie że się odprężycie pośmiejecie a ochot ana seks przyjdzie sama bez obowiązku
Mam nadzieję że napisalam to w miarę zrozumiałe
Parenttobe
Zaciekawiona BB
Moze powinniście zmienić otoczenie, wyjechać gdzieś na weekend, cieszyć się sobą wtedy kiedy macie na to ochotę a nie kiedy jest odpowiedni czas według testów. Tak żeby ze świeżym umysłem podejść znowu do tegoSzczerze to od czasu starań
To sex jest tylko w dni płodne
A i tak mam wrażenie że oboje się do tego zmuszamy
Przez te starania trochę straciliśmy siebie
kami1094
Już Ci napisano, że jest to wątek dla zapisanych dzieczynyn, a nie losowa dyskusja.Rozumiem doskonale co czujesz. Dopóki nie pojawiła się @ to jest nadzieja. Trzymam kciuki żeby się udało![]()
Parenttobe
Zaciekawiona BB
Odpowiadam na reakcję innych. Tego też nie można? Możesz być trochę milsza, to nic nie kosztuje. Miłego wieczoru!Już Ci napisano, że jest to wątek dla zapisanych dzieczynyn, a nie losowa dyskusja.
kami1094
Oszaleję.Myślę że wiele z nas Cię rozumie i możemy tu dawać różne rady ale trzeba samemu znaleźć jakiś sposób.
Ja trzymam kciuki żeby Ci się udało trochę wyluzować i szybko przyszedł wyczekiwany moment![]()

Zachęcam Cię również do przeczytania co jest napisane na pierwszej stronie w temacie rad od odpuszczaniu.Mi na początku moja ginekolog od radziła testy żeby właśnie nie zwariować . Mówi po co ważne aby regularnie współżyć i będzie dobrze.
Więc jak czujesz kiedy owulacja nadchodzi a z drugiej strony macie możliwość działać tylko w weekendy to może warto odpuścić i po prostu z przyjemności być blisko i cieszyć się soba ?

Nooo i to właśnie jest toDziś właśnie byłam u mojego fizjoterapeuty i pyta co u mnie więc trochę się wyżaliłam że tak mi przykro bo już zobaczyłam dwie kreski a to się okazała ciąża biochemiczna ale i tak czuję tą stratę a on mnie pyta czy się staramy o dziecko .
Ja że tak już się nie mogę doczekać kiedy będę się testować.
On że nie lubi określenia staranie się o dziecko bo to wypiera nas z uczuć i emocji wszystko co powtarzalne wchodzi w schemat i zapominamy po co to robimy i jakie emocje powinny być podczas seksu.
I tak mi dał do myślenia bo nie chcemy z mężem właśnie robić tego typowo technicznie ale wiem że kiedy u innych par trwa to dłuższy czas to jest tylko wyczekiwanie i seks na zawołanie bo to ten moment .
Może zamiast wyczekiwać dni płodnych to fajnie będzie zaplanować sobie randkę ? Iść do kina , teatru czy na tańce co lubcie że się odprężycie pośmiejecie a ochot ana seks przyjdzie sama bez obowiązku
Mam nadzieję że napisalam to w miarę zrozumiałe![]()
Długie starania powodują rutynę sex kiedy trzeba a nie kiedy jest ochota
A w dni płodne trzeba bo się staramy
A rutyna moim zdaniem niszczy uczucie i gubi to coś co jest między ludźmi
reklama
kami1094
Czytanie ze zrozumieniem również nic nie kosztuje.Odpowiadam na reakcję innych. Tego też nie można? Możesz być trochę milsza, to nic nie kosztuje. Miłego wieczoru!