reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Witaj
staramy się o pierwsze dziecko
Mąż ma 15 letnią córkę z poprzedniego związku
Mąż bierze androvit, nucleox primo, wit, D3, omega 3, selen i cynk
No niestety pali e papierosa
No właśnie przez papierosy dużo może być problemów z nasieniem,u mnie mąż jak rzucił palenie to wyniki się polepszyły sporo

A mi kawa smakowała jak zawsze, a gdzieś wyczytałam, że jakieś najnowsze badania sugerują, żeby jej w ciąży nie pić. Nie wyobrażam sobie 9 miesięcy bez kawy. 🫣
Mi nawet bardziej smakowała😁, ogólnie piję dużo kawy choć staram się ograniczać lub robić słabe albo Anatol żeby się oszukać😃
Ale zawsze jak się udało to wiedziałam po tym jak rano wstałam a w nosie susza że oddychać się nie dało i nic mi się nie chciało, zero sił a jestem typem ADHDowca😂

reklama
Omg dziewczyny miały być plotki na wrześniowych a tu mam 10 stron do nadrobienia 🤐 powiedzcie mi, bolą was piersi przed miesiączką? Kiedy się to zaczyna?
Mnie bolały kiedyś zanim byłam w jakiejkolwiek ciąży, od czasu kiedy zaszłam w pierwszą ciążę, w niej jeszcze mnie bolały ale jak obumarła to po niej kiedy zachodziłam w kolejne już nigdy mnie nie bolały ani po tej udanej, teraz zero reakcji w piersiach podczas cyklu

Do góry