reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Czy w takiej sytuacji jest sens robienia dalej testow owu? Miesiaczka planowo ma byc 21.10Zobacz załącznik 1723856
kupiłabym inne testy w następnym miesiącu :) ten prawie pik w 12 dniu cyklu na innym teście mógł być pikiem. wiem, ze zdania są mieszane i niektóre dziewczyny chwalą sobie te testy, ale jak nie jesteś przekonana to spróbuj innych. a w tym miesiącu dla pewności bym jeszcze kilka dni sprawdziła jak Ci te testy zostaną

kupiłabym inne testy w następnym miesiącu :) ten prawie pik w 12 dniu cyklu na innym teście mógł być pikiem. wiem, ze zdania są mieszane i niektóre dziewczyny chwalą sobie te testy, ale jak nie jesteś przekonana to spróbuj innych. a w tym miesiącu dla pewności bym jeszcze kilka dni sprawdziła jak Ci te testy zostaną
Tak właśnie zrobię. Spróbuję z easyhome 😅

ja przy tych staraniach nie mam testów 🤣 kupuję paczkę 5 owulakow przed owulacją, a potem jednego pinka przed okresem, żeby nie kusiło 😆 ale poważnie rozważam zakup paczki easy home.

tak się kręciłam dziś po biedronce w poszukiwaniu czegoś smacznego i wzięłam śledzie w śmietanie. rzuciłam się na nie tak, że coś czuję się teraz nieswojo na żołądku 😂 czlowiek stary, a durny.

chyba funkcjonujemy w podobnych ramach czasowych, nie znam nikogo kto chodzi spać jak ja o 21. ale nasza córeczka jest rannym ptaszkiem, długo wstawała o 4 więc musieliśmy i my się przestawić. teraz w choróbsku też tak wstaje 🙈

boski widok ❤️ kiedy powtarzasz? czy na betę jedziesz?
Jutro zrobię jeszcze jeden test. Jak mnie podkusi to podjadę do szpitala na betę, a jeśli nie to w poniedziałek. Musze ograniczyć ilość wkłuć, bo mam fatalne żyły 😵‍💫

O super, dziękuję za wskazówkę. Mam nadzieję, ze nie bede musiała w przyszłym miesiącu sikać, ale jak jednak bede musiała to skorzystam z rady 😅
Apka wtedy inaczej mierzy :) ja tez wrzucałam normalnie i coś wyliczało ale w others też dobrze mierzy.
No oczywiście życzę Ci ,żebyś nie musiała z nimi więcej tańcować tylko latała na USG z 👶🏼

Moje testy nigdy nie zdążyły nabrać temperatury pokojowej bo co se kupię to obsikam.
Jak będzie w dwupaku to kresek jeszcze więcej będzie 🤣🤣❤️
ja poki co nie mialam okazji, wiec zdaza nabrac :D

Jak bedzie w dwupaku, to kresek bedzie podwojnie! :D

chyba funkcjonujemy w podobnych ramach czasowych, nie znam nikogo kto chodzi spać jak ja o 21. ale nasza córeczka jest rannym ptaszkiem, długo wstawała o 4 więc musieliśmy i my się przestawić. teraz w choróbsku też tak wstaje 🙈
Ja tez najchetniej 21 bym spala, ale staram sie tak 21:30-22 wyrobic, za to rano wstaje wczesnie czy do pracy czy weekend :D ale wole to niz zarywanie nocek 🙈

reklama
Do góry