reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

ja poki co nie mialam okazji, wiec zdaza nabrac :D

Jak bedzie w dwupaku, to kresek bedzie podwojnie! :D

Ja tez najchetniej 21 bym spala, ale staram sie tak 21:30-22 wyrobic, za to rano wstaje wczesnie czy do pracy czy weekend :D ale wole to niz zarywanie nocek 🙈
my tak samo, nawet jak mielibyśmy możliwość pospać dłużej to kilka min przed 6 jest po spaniu definitywnie 😄 nocek przespanych też nie mamy, ale chodzenie spać o tej 21 ratuje sytuacje. nigdy nie lubiłam siedzieć jakoś do mega późna.
Zazdroszczę ja mogę nie spać do 3-4 w nocy bez problemu :p
my w takiej porze często zaczynaliśmy dzień 🤣 nadal się zdarza. więc musieliśmy się przestawić. ale też nigdy nie byliśmy typem sowy, 6ta to taka idealna pora na wstawanie dla nas.

reklama
Ja cierpię jak mam wstać przed 8;30. Jak za studiów pracowałam w hotelu to zawsze ale to zawsze brałam nocki. Najlepszy czas w życiu 🤣

reklama
Do góry