reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Nie wiem, co mnie podkusiło, żeby zrobić betę i progesteron.
Beta wyszła 1,61 — zawrotna! Na wynik progesteronu jeszcze czekam.
Zrobiłam dwa testy: jeden o 13:00, a drugi teraz.
Progesteron powie, czy coś się dzieje, czy nie.
Jestem prawie 11 dni po zastrzyku, czyli 9–10 dni po owulacji.
Pierwszy z teraz drugi z 13 .
Teraz bede myśleć do jutra
Kurde no ja widze, moze to byc ten moment, gdy zszedl zastrzyk i teraz moze rosnac juz sama.. musisz poczekac do jutra

reklama
Zrobiłam betę w 12 dpo po pozytywnym teście w 10 dpo i wynik był dobry. Po stracie miesiąc wcześniej bałam się iść na kolejną betę więc robiłam tylko testy sikane ale jakoś dziś obudziłam się ze złym przeczuciem i poszłam na kolejną betę. Jak widać intuicja mnie nie myliła 😭
Przytulam bardzo mocno! Pamietaj, ze nie jestes sama, jesli potrzebujesz sie wygadac, to jestesmy i przede wszystkim, ze zrobilas wszystko co moglas, na nic nie mialad wplywu!

Nie wiem, co mnie podkusiło, żeby zrobić betę i progesteron.
Beta wyszła 1,61 — zawrotna! Na wynik progesteronu jeszcze czekam.
Zrobiłam dwa testy: jeden o 13:00, a drugi teraz.
Progesteron powie, czy coś się dzieje, czy nie.
Jestem prawie 11 dni po zastrzyku, czyli 9–10 dni po owulacji.
Pierwszy z teraz drugi z 13 .
Teraz bede myśleć do jutra
Na pierwszym zdjęciu coś widzę :)

reklama
Ja mam czesto takie zacmienia, ze dziwie sie, ale to mozliwe 😂 takze calkiem rozumiem @Małgosiagosiak 😂

Ale ja to ja.. dziwie sie jak moj maz to zrobil!
U mnie to nie zaćmienie. 😅 Pierwszy raz w życiu byłam na monitoringu. Wcześniej raczej działałam z zasadą, że kiedyś się uda, a teraz zależy mi na czasie to trzeba się dokształcić. 😀

Do góry