reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Nie wiem kiedy ta owu w koncu wypadnie, wczoraj bolalo bardzoej niz dzis, ale dzis tez troche boli, wiec opcja jest czwartek-sobota, nie mniej testowanie zostaje jak jest, zabezpieczeni w dzialania bylismy, co ma byc to bedzie, wiecej nie zmienie… ale jednak ten cykl po tabletkach musi sie unormowac, bo objawy swiruja…

Jutro rano jeśli to ciąża powinna być ciemniejsza.
Brzuch mnie pobolewa na okres wiec pewnie nichuja z tego
To że cię boli jak na okres to nic nie znaczy,bo w ciąży na początku tez tak boli więc to nie reguła,a ja tą kreskę widzę bez jakiegoś przypatrywania się na test więc może jest coś na rzeczy bo zastrzyk już to raczej nie jest?

Ja dziś mam doła 😕 właśnie zobaczyłam fragment programu gdzie rodzina chyba z piątką dzieci mieszka w mieszkaniu 14 metrów (nie Polska). A ja się czuję jak dureń w ogromnym pustym domu którego pustka mnie dobija. Pokój dla potencjalnego dziecka pusty. Niedługo zamknę tam drzwi i nikt tam nie będzie wchodził. Najsmutniejszy pokoj w domu aktualnie.
Ohh jak bardzo powiedziałaś to co mi czasem samej w głowie siedzi! Kończymy budować dom, "te" pokoiki to zamierzałam robić w pierwszej kolejności, a tu ni huhu 🙈

To że cię boli jak na okres to nic nie znaczy,bo w ciąży na początku tez tak boli więc to nie reguła,a ja tą kreskę widzę bez jakiegoś przypatrywania się na test więc może jest coś na rzeczy bo zastrzyk już to raczej nie jest?
Zrobiłam dopiero po becie nie wiedząc ile jest potem drugi ale wątpię że ciąża bo brzuch mnie napierdziela .
Wyniki progesteronu nie mam jeszcze.

No rozumiem ja miałam wcześniej lamette też przez 5dni,teraz jestem na clo,zobaczymy co przy clo mi się uhoduje🫣 jak ogólnie się czujesz przy stymulacji?
Nie wiem czy to stymulacja czy choroba ale wydaje mi się że przy stymulacji byłam tragicznie zmęczona j rozbita przez kilka dni. Dwa dni miałam takie że nie mogłam się skupić przez pięć minut. W pracy zero efektywności. A u ciebie czemu zmiana na clo? Mogę znać szczegóły? U mnie na letrozolu 3 jajeczka się wyhodowały aż więc chyba na razie zostaniemy przy ni

reklama
Ohh jak bardzo powiedziałaś to co mi czasem samej w głowie siedzi! Kończymy budować dom, "te" pokoiki to zamierzałam robić w pierwszej kolejności, a tu ni huhu 🙈
No dokładnie. Myśmy na szczęście zrobili pierwszy gabinet, sypialnie dla nas i sypialnie dla gości. Dwie sypialnie stoją pustawe, jedna jest graciarnia i chyba już tak zostanie a jedna była odmalowana piękna tapeta położona neutralne kolorki bo nie wiadomo czy chłopiec czy dziewczynka. Stoi puste i straszy a mnie czasem zgina w pół ze smutku jak koło drzwi przechodzę. Szczerze to się czuję czasem jak clown bo dołożyłam sobie dziesiątki metrów do odkurzania i zmywania a są puste.

Do góry