reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Oo obraz USG też umiem odczytać 🤣 do tego stopnia że jak u jednego ginekologa zaczęłam zadawać za dużo pytań na które nie znał odpowiedzi to wyciągnał głowice 🤣 ja ostatnio patrzałam to sumarycznie chyba i tak by mi wyszło taniej kupić do domu 🤣 ale wtedy bym obleciała całe ciało czy nie mam jakichś guzów a na co mi to 🤣🤣
Zrzucę się z Tobą jak będziesz mi za free robić monitoringi.
Laski najtaniej wychodzi przemęczyć się 3 lata na studiach położniczych i zatrudnić się w szpitalu, robicie sobie USG ile chcecie 😁

reklama
Nie wiem czy to stymulacja czy choroba ale wydaje mi się że przy stymulacji byłam tragicznie zmęczona j rozbita przez kilka dni. Dwa dni miałam takie że nie mogłam się skupić przez pięć minut. W pracy zero efektywności. A u ciebie czemu zmiana na clo? Mogę znać szczegóły? U mnie na letrozolu 3 jajeczka się wyhodowały aż więc chyba na razie zostaniemy przy ni
Ja się w ogóle fatalnie czuję - w tym cyklu zjadłam 29 tabletek Lametty, miałam uderzenia gorąca, totalne zmęczenie i rozkojarzenie, wahania nastroju takie, jakich w życiu nie doświadczyłam. Na myśl o kolejnym cyklu chce mi się wyć 🥲

Ja się w ogóle fatalnie czuję - w tym cyklu zjadłam 29 tabletek Lametty, miałam uderzenia gorąca, totalne zmęczenie i rozkojarzenie, wahania nastroju takie, jakich w życiu nie doświadczyłam. Na myśl o kolejnym cyklu chce mi się wyć 🥲
Mam to samo 😐 ja dopiero niedawno uświadomiłam sobie że najgorsza część samopoczucia za mną a za najdalej tydzień zaczynamy od nowa 💃🕺🏼🪩 stymulacyjne tango.

reklama
Nie wiem czy to stymulacja czy choroba ale wydaje mi się że przy stymulacji byłam tragicznie zmęczona j rozbita przez kilka dni. Dwa dni miałam takie że nie mogłam się skupić przez pięć minut. W pracy zero efektywności. A u ciebie czemu zmiana na clo? Mogę znać szczegóły? U mnie na letrozolu 3 jajeczka się wyhodowały aż więc chyba na razie zostaniemy przy ni
Ja właśnie tak się czułam po lameccie że byłam ciągle zmęczona i mogłam spać i spać,po lametccie miałam tylko jeden pęcherzyk i lekarz zmienił mi zobaczyć jak będzie po clo ponieważ chcę pobudzić mój drugi jajnik do pracy,bo owu mam ciągle tylko z prawego jajnika a on nie jest drożny 😪

Do góry