reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Heloł ❤️

@oli2002 @ewika2021 @Aleksandra96 @lilka94 cześć Dziewczyny 🥹 Miło, że dołączyłyście, trzymam za Was kciuki, powodzenia 🤞🏻🍀

@Hej lilka, obyś dołączyła na krótko. ✊🏻

Dziewczyny wiecie może czy mogę brać resweratrol razem z d3, b12, kwasem foliowym i kwasami omega? Normalnie resweratrol od tego oddzielam, ale teraz od 3 do 5 dc dochodzi mi miovelia nac i nie wiem jak to pogodzić. Dnia nie starczy, żeby brać wszystko osobno. Biorę jeszcze rano euthyrox. 😵‍💫

Ja brałam resveratrol wieczorem.

Witaj
staramy się o pierwsze dziecko
Mąż ma 15 letnią córkę z poprzedniego związku
Mąż bierze androvit, nucleox primo, wit, D3, omega 3, selen i cynk
No niestety pali e papierosa

mój tez pali e-fajkę 😏

Jutro idę zbadać proga, zobaczymy czy to była przyczyna ostatniego poronienia 🤷‍♀️ trzymajcie kciuki za dobry wynik

trzymam kciuki za ladnego prożka 🍀🤞🏻
Ostatni dzień września a tutaj aż wrze 😊
U mnie plamienie tylko rano, nie wiem co to. Ale jeśli rano nie będzie okresu idę na progesteron i bete. Albo wóz albo przewóz 🥴 będzie 11 no albo 10 dpo

Będę niecierpliwie czekała na wyniki! 🤞🏻🍀

Kocham 🥹❤️

reklama
Cześć Dziewczyny byłam dziś u tego ginekologa. Na USG nic na razie nie widać i test dziś rano negatywny. Mam zrobić badania atpo, atg, vit d, glukozę i insulinę. Pójdę jutro rano i może zrobię betę od razu (?) Jutro już będzie 9 dzień po owulacji więc może coś by wyszło (?) Dajcie znać co myślicie :)

Aa no i mówił jeszcze że po tych tarczycowych wynikach dostanę letrox mini dawkę żeby obniżyć to tsh z 2.6.

Google mówi, że nac i resveratrol można łączyć 😃
Mówi dokładnie „Tak, możesz przyjmować suplementy Miovelie (zawierające NAC, czyli N-acetylcysteinę) i resweratrol razem, ale zaleca się zachowanie kilkugodzinnego odstępu czasowego między nimi, aby zapewnić ich prawidłowe działanie i wchłanianie.” Czyli można, ale lepiej nie. 😆 Dobra dołączyłam ten resweratrol do innych witamin, jakoś to ogarnę.

Cześć Dziewczyny byłam dziś u tego ginekologa. Na USG nic na razie nie widać i test dziś rano negatywny. Mam zrobić badania atpo, atg, vit d, glukozę i insulinę. Pójdę jutro rano i może zrobię betę od razu (?) Jutro już będzie 9 dzień po owulacji więc może coś by wyszło (?) Dajcie znać co myślicie :)

Aa no i mówił jeszcze że po tych tarczycowych wynikach dostanę letrox mini dawkę żeby obniżyć to tsh z 2.6.
A to nie lepiej odczekać te kilka dni? 😀 Moim zdaniem za wcześnie.

reklama
Do góry