reklama
KB02
Fanka BB :)
Czeeeeść Wszystkim i Nowym i "Starym"
Ja dzisiaj dostałam od mojej gin receptę na duphaston, bo niestety ten mój progesteron nie byl najwyższych lotów i jednak mógłby być wyższy. Przed zajściem w donoszoną ciążę tez wspomagałam sie progesteronem i sie udalo, wiec mam nadzieję, ze i teraz sie uda
. Na ten cykl jakos juz tracę nadzieje, nie wiem, mam jakieś takie przeczucia, ze nic z tego. Do tego dzisiaj sie fatalnie czuje, jakby mnie cos rozkładało... ból mięśni i ciągle mi zimno, wiec cały dzien siedzę w dresach, bluzie i grubych skarpetach
Generalnie jestem zmarźluch, ale dzisiaj to już przegięcie...

Hermeneg
Czeeeeść Wszystkim i Nowym i "Starym"Ja dzisiaj dostałam od mojej gin receptę na duphaston, bo niestety ten mój progesteron nie byl najwyższych lotów i jednak mógłby być wyższy. Przed zajściem w donoszoną ciążę tez wspomagałam sie progesteronem i sie udalo, wiec mam nadzieję, ze i teraz sie uda
. Na ten cykl jakos juz tracę nadzieje, nie wiem, mam jakieś takie przeczucia, ze nic z tego. Do tego dzisiaj sie fatalnie czuje, jakby mnie cos rozkładało... ból mięśni i ciągle mi zimno, wiec cały dzien siedzę w dresach, bluzie i grubych skarpetach
Generalnie jestem zmarźluch, ale dzisiaj to już przegięcie...
Też jestem team grube skarpety, właśnie mam takie na stópkach

KB02
Moje są świąteczne z pomponamiTeż jestem team grube skarpety, właśnie mam takie na stópkach![]()

Zestresowana13
Zaangażowana w BB
Nad tym samym się zastanawiałam, kiedy najwcześniej można iść sprawdzić betę bo jutro idę badać progesteronCześć Dziewczyny byłam dziś u tego ginekologa. Na USG nic na razie nie widać i test dziś rano negatywny. Mam zrobić badania atpo, atg, vit d, glukozę i insulinę. Pójdę jutro rano i może zrobię betę od razu (?) Jutro już będzie 9 dzień po owulacji więc może coś by wyszło (?) Dajcie znać co myślicie
Aa no i mówił jeszcze że po tych tarczycowych wynikach dostanę letrox mini dawkę żeby obniżyć to tsh z 2.6.

KB02
Mnie też kusiło zeby wczoraj razem z progiem zrobić betę, ale mówię sobie "zachowaj trzeźwy umysł, zachowaj trzeźwy umysł i poczekaj chociaż na cień" - także rozumiem Cię w pełniNad tym samym się zastanawiałam, kiedy najwcześniej można iść sprawdzić betę bo jutro idę badać progesteronale no wiadomo chyba poczekam najpierw na jakikolwiek cień na sikaczu

Zwykle czekam aż na teście się coś pokaże i wtedy idę potwierdzić choć najchętniej to leciała bym już 2 dni po owuNad tym samym się zastanawiałam, kiedy najwcześniej można iść sprawdzić betę bo jutro idę badać progesteronale no wiadomo chyba poczekam najpierw na jakikolwiek cień na sikaczu

Zestresowana13
Zaangażowana w BB
Dziś trafiłam na YouTube na kanał dziewczyny która robiła testy ciążowe od 2dpo i była mega rozczarowana że wychodzą negatywne... bo czuła się "taaak bardzo w ciąży"Zwykle czekam aż na teście się coś pokaże i wtedy idę potwierdzić choć najchętniej to leciała bym już 2 dni po owu![]()

reklama
poziomkowa00
Były tu takie co 9dpo miały betę z krwi 6 i cień cienia na teściaNad tym samym się zastanawiałam, kiedy najwcześniej można iść sprawdzić betę bo jutro idę badać progesteronale no wiadomo chyba poczekam najpierw na jakikolwiek cień na sikaczu

Cześć laski.dzisiaj ja podaję Wam