reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Na poprzednim mieszkaniu też miałam kaszmirowe półmat/satyna i kochałam tę kuchnie. Teraz mam mat szary i czarny (różne szafki) i 🤮 się można. Najgorsze jest że na czarnym trzeba naprawdę się napolerowac żeby paluchów nie było widać. Pod światło widać wszystko. Nie bierzcie czarnego matu nigdy a matowy szary jest dyskusyjny ale nadal jestem na nie
Ja tak samo nasza kocham a przyjaciółka ma czarny mat 🙊🙊 nie idzie tego ogarnąć

reklama
Ja mam matowe białe póki co (znaczy teściowa😂) i jest dramat jak wchodzę do kuchni, widzę pod światło każdy odcisk palca. Codziennie myję Będzie czekać mnie wybór kuchni do naszego domu i właśnie powiedziałam, że nigdy mat!
Mat ładnie wygląda jak się z kuchni nie korzysta inaczej szału dostaniesz. Moje największe szaleństwo w kuchni to czarny szklany front lodówki wiedziałam że będzie pełno paluchów ale tak mi się podobała ze ja wybraliśmy. I fakt paluchy można ścierać codziennie ale to z brzegu lodówki a nie wszystkie szafki w kuchni codziennie polerować 😂

Dziś mam odstawić duphaston
Zrobiłam faccele paskowy i jest cos .
Wczoraj był negatywny dzis juz nie

Załączniki

• 20251012_093855.jpg
    20251012_093855.jpg
    939,8 KB · Wyświetleń: 61
  • 20251012_094641.jpg
    20251012_094641.jpg
    989,7 KB · Wyświetleń: 61
Bez przesady z tym latem 😜 Ja wiem, że u nas go prawie nie ma ale jak sobie wyobrażę, że jednak by było i tak w dzień dzień temperatura pod 30 stopni to nie, dziękuję 😂
Dla mnie jesień jest spoko bo jest ponura i nostalgiczna, jak ja 🤪🤣
Miłego dnia dla Ciebie 🤗
Dziękuję bardzo 😀A ja uwielbiam lato, dla mnie mogłoby się nie kończyć a jeszcze jak w tym roku nas te lato nie rozpieszczało bo pogoda była jaka była to jestem niepocieszona 😭 ale każdy lubi coś innego😘

A ja Was czytam i idę spać dalej. Wczoraj ma spontanie poszliśmy do klubu i wróciliśmy o 4 🫣 ostatni raz to byłam ma tańcach na Sylwestra, więc zaraz idę spać dalej.
Kaca moralnego mam, bo wypiłam kilka drinków, może mało to odpowiedzialne przed testowaniem, ale dobrze mi zrobił taki luz i spontan.
Nie ma co się martwić czasem trzeba się wyluzować i sobie pozwolić zaszaleć 😀 ja ogólnie alkoholu nie pije wcale bo mi nie smakuje , ale ostatnio jakaś mam ochotę się napić tak porządnie

reklama
Do góry