reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Freixenet - mąż dorwał w Aldim :D

Tak , mi bardzo szybko wróciły i owulacje i miesiączka , 2 miesiące po porodzie ginekolog powiedział że już zbliża się owulacja
[

Czy też macie tak, ze jak spóźnia Wam się okres to jesteście 100 razy bardziej wkurzone ? Mi się załącza taki stan , że ja sama nie wiem czasem o co mi chodzi 💁‍♀️

A to jest wytrawne, półwytrawne, półsłodkie? 🥹
O to szybciutko, faktycznie 😀
Ja urodzilam w listopadzie i pamietam, że w grudniu juz dostalam okres 😅

A co do spoznienia okresu to najbardziej mnie wkurza jak wiem, że i tak nie ma ciąży 🤣

A no to ja nie widzę potrzeby męża ciągać no monitoringi. 😀 Na ciążowych wizytach to rozumiem, był praktycznie zawsze, ale na monitoringi szkoda byłoby mi go ciągać. Siedzi w temacie, jest na bieżąco, więc nie potrzebuję eskorty. 😀

A to ja mojego ciągnę na każdą wizytę 🤣🤣
Ale na szczęście pracuje zdalnie i ma takie stanowisko, że powie, że nie będzie go wtedy przez tyle czasu i po prostu wychodzi.
Nasza lekarka w klinice się dziwiła ostatnio bo "swoje już zrobił" 🤣🤣

reklama
My zrobiliśmy jakieś 15tys kroków po lesie 🤣 dawno tak nie wyczilowałam 😎 piękne okazy nam się trafiły.

Załączniki

• Screenshot_2025-10-12-15-26-50-540_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-10-12-15-26-50-540_com.miui.gallery.jpg
    478,6 KB · Wyświetleń: 30
A ja mam dzisiaj taki dzien lenia, ze to jest jakis dramat… nic mi sie nie chce zrobic, dni mi sie teraz na maksa dluza i pewnie tak bedzie do samego konca, ale co zrobic..

Tu powinny sie wypowiedzieć dziewczyny z niedomogą lutealną czy farmakologicznie takie wsparcie wydluża fazę lutealną. Ja mam prożki 7dpo w granicach 11, 13 teraz 15, więc nic nie biorę. @natkusia chyba brała cos innego niż duphaston z tego co kojarzę.

Cześć dziewczyny ❤️

Ja brałam od owulacji Luteinę dopochwowo, lepiej działa. Wspiera progesteron i fazę lutealną 🙂

Witam w klubie lenia 😅
Nie jestem z siebie dumna bo nawet kroków nie wytuptuję odkąd wróciliśmy znad morza no ale cóż, taki mamy klimat 🤪

reklama
Do góry