zielonapac94
Aktywna w BB
Przytulam mocno !Proszę o usunięcieCiąża pozamaciczna. Leżę w Matce Polce i czekam na rozwój sytuacji.
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Przytulam mocno !Proszę o usunięcieCiąża pozamaciczna. Leżę w Matce Polce i czekam na rozwój sytuacji.
![]()
Cześć
Jak się miewasz?![]()
Dzięki dziewczynyCześć kochana, dobrze, ze jesteś![]()
Dzięki dziewczyny
Jest ok, wpadłam w wir pracy itd więc jest dobrzecoś mi się poprzestawiało po tym biochemie bo dzisiaj mam 16dc czyli dzień owulki jak w poprzednich a tu nic, testy słabe wiec coś mi się poprzestawiało. Jutro jadę z mężem w góry odpocząć bez dzieci na 4 dni więc też się zresetuję i może owulka wpadnie
Podczytuję Was jak mam czas, no tęsknię za Wamiale potrzebuje ten cykl bez presji
Przykro mi bardzo .Proszę o usunięcieCiąża pozamaciczna. Leżę w Matce Polce i czekam na rozwój sytuacji.
![]()
O nie, bardzo mi przykroProszę o usunięcieCiąża pozamaciczna. Leżę w Matce Polce i czekam na rozwój sytuacji.
![]()
Odpoczywaj, może zmiana klimatu zaskutkuje tym, ze sie udaDzięki dziewczyny
Jest ok, wpadłam w wir pracy itd więc jest dobrzecoś mi się poprzestawiało po tym biochemie bo dzisiaj mam 16dc czyli dzień owulki jak w poprzednich a tu nic, testy słabe wiec coś mi się poprzestawiało. Jutro jadę z mężem w góry odpocząć bez dzieci na 4 dni więc też się zresetuję i może owulka wpadnie
Podczytuję Was jak mam czas, no tęsknię za Wamiale potrzebuje ten cykl bez presji
Smacznegowysłałam męża do żabki po chrupki i ciasteczka. chyba wziął poprawkę na to że pmszapraszam jak coś.
O nieProszę o usunięcieCiąża pozamaciczna. Leżę w Matce Polce i czekam na rozwój sytuacji.
![]()
Trzymaj sięProszę o usunięcieCiąża pozamaciczna. Leżę w Matce Polce i czekam na rozwój sytuacji.
![]()
Rozumiem.u mnie na odwrót.To że nie masz owulacji z jednej strony to nie znaczy że jest coś zatkane ja owulację mam ciągle właśnie tylko z tej zatkanej strony i tu jest u mnie prawdopodobnie problem,dlatego jestem teraz na stymulacji żeby mieć owulację z drugiej strony tej drożnej