reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
A to mój ma skromne 173 a ja 164 cm a wagowo jestem lżejsza o 6 kg 😅
No nic, od dzisiaj wjeżdża deficyt bo wychodzą moje goferki nad morzem i ostatni tydzień obżarstwa 😅
Nie ma się co martwić na zapas - większość tych kg to woda. Też chce się trochę ogarnąć z jedzeniem i aktywnością fizyczną bo może nie jestem jakaś taka ociężała ale skórę bym mogła mieć jedrniejsza 😄😆 i muszę wrócić do ćwiczeń mięśni dna miednicy bo mam trochę obniżone pod pęcherzem.
Najważniejsze to podobać się sobie i partnerowi :)
Ja się tak pocieszam ,że jak mój mnie dorwie to by mnie schrupał także nie jest tak źle 😆😆

Mam nadzieję, że nie masz racji Flo i jeszcze Cię w tym cyklu zaskoczę...
1000143748.jpg

reklama
Nie ma się co martwić na zapas - większość tych kg to woda. Też chce się trochę ogarnąć z jedzeniem i aktywnością fizyczną bo może nie jestem jakaś taka ociężała ale skórę bym mogła mieć jedrniejsza 😄😆 i muszę wrócić do ćwiczeń mięśni dna miednicy bo mam trochę obniżone pod pęcherzem.
Najważniejsze to podobać się sobie i partnerowi :)
Ja się tak pocieszam ,że jak mój mnie dorwie to by mnie schrupał także nie jest tak źle 😆😆

Ooo, w ten sposób na to nie patrzyłam a czuję się pocieszona! 😀
Od histeroskopii przeżywam, że 3 tygodnie czekania na wyniki a mój mąż przeżywa bardziej 10 dni beż seksu 🤣 ale to dobry znak w takim razie 😁

Do góry