kami1094
Fanka BB :)
Witam Was w nowym tygodniu, @Fibbie92 @dzika_wiśnia1995 @Pchelka25 jak sytuacja u Was?
@adori @Paula. sz - testowałyście dzisiaj?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Zaraz bede sikać. Mąż został pilnie wezany do lekarza. Sraczka z rana już była.Witam Was w nowym tygodniu, @Fibbie92 @dzika_wiśnia1995 @Pchelka25 jak sytuacja u Was?
O boziuProszę o usunięcieCiąża pozamaciczna. Leżę w Matce Polce i czekam na rozwój sytuacji.
![]()
Sikłam se i wczoraj i dziś ale bielutko, dziwny dziś 34dc ale piersi nic nie bolą ani nie nabrzmiałe jak zawsze tydzień przed okresem, zero symptomów, ale owu mogłam mieć tydzień później, i tak ogólnie nie ogarniamWitam Was w nowym tygodniu, @Fibbie92 @dzika_wiśnia1995 @Pchelka25 jak sytuacja u Was?
Nie ma się co martwić na zapas - większość tych kg to woda. Też chce się trochę ogarnąć z jedzeniem i aktywnością fizyczną bo może nie jestem jakaś taka ociężała ale skórę bym mogła mieć jedrniejszaA to mój ma skromne 173 a ja 164 cm a wagowo jestem lżejsza o 6 kg
No nic, od dzisiaj wjeżdża deficyt bo wychodzą moje goferki nad morzem i ostatni tydzień obżarstwa![]()
Mam nadzieję, że nie masz racji Flo i jeszcze Cię w tym cyklu zaskoczę...
Zobacz załącznik 1724171
Nie ma się co martwić na zapas - większość tych kg to woda. Też chce się trochę ogarnąć z jedzeniem i aktywnością fizyczną bo może nie jestem jakaś taka ociężała ale skórę bym mogła mieć jedrniejszai muszę wrócić do ćwiczeń mięśni dna miednicy bo mam trochę obniżone pod pęcherzem.
Najważniejsze to podobać się sobie i partnerowi
Ja się tak pocieszam ,że jak mój mnie dorwie to by mnie schrupał także nie jest tak źle![]()