reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Hej dziewczyny! 🥰👐🏻🌸
Nie ukrywam, że trochę was podczytuję. I postanowiłam do was dołączyć. Wiem, że jest już prawie połowa miesiąca i może to zbyt późno na dołączenie.
Coś o mnie:
Staramy się z mężem o dziecko prawie rok czasu i cieszę się, że znalazłam wątek, gdzie można porozmawiać z osobami w podobnej sytuacji.❤️‍🩹 Mam 26 lat, niestety dopadła mnie niedoczynność tarczycy i hashimoto☹️, więc każda rada i wsparcie jest dla mnie na wagę złota ☕💛.
Aktualnie jestem 6dpo ,moja miesiączka wypada 22 październik. Więc jeśli jest możliwość dołączenia do was prosiłabym o wpisanie testowania na 22.10😛

Cześć 🤗 Fajnie, że dołączyłaś 🥹
U mnie też jak się wzięliśmy za starania to po paru miesiącach okazało się, że mam niedoczynność i Hashimoto więc przybijam niechlubną piątkę 😏
Jesteś pod opieką endokrynologa? 😊

Cześć 🤗 Fajnie, że dołączyłaś 🥹
U mnie też jak się wzięliśmy za starania to po paru miesiącach okazało się, że mam niedoczynność i Hashimoto więc przybijam niechlubną piątkę 😏
Jesteś pod opieką endokrynologa? 😊
Ja również bardzo się cieszę, że do was dołączyłam 🥰
Tak, poszłam profilaktycznie na badania krwi, co się okazało tsh ponad 9… poszłam za 4 dni znów na pobranie, tsh 4,800😔
Zaczęłam na cito szukać endokrynologa i znalazłam dość szybko termin. Przepisał euthyrox 50. Kazał po miesiącu sprawdzić jak tam sytuacja, więc byłam na pobraniu i tsh na chwilę obecną wynosi 4,5.😏
Do tego też mam niską ferrytyne. Biorę feroplex oraz żelazo w tabletkach.

Tak, poszłam profilaktycznie na badania krwi, co się okazało tsh ponad 9… poszłam za 4 dni znów na pobranie, tsh 4,800😔
Zaczęłam na cito szukać endokrynologa i znalazłam dość szybko termin. Przepisał euthyrox 50. Kazał po miesiącu sprawdzić jak tam sytuacja, więc byłam na pobraniu i tsh na chwilę obecną wynosi 4,5.😏
Zapomniałam dodać o przeciwciałach które wynosily 583😒

Hej dziewczyny! 🥰👐🏻🌸
Nie ukrywam, że trochę was podczytuję. I postanowiłam do was dołączyć. Wiem, że jest już prawie połowa miesiąca i może to zbyt późno na dołączenie.
Coś o mnie:
Staramy się z mężem o dziecko prawie rok czasu i cieszę się, że znalazłam wątek, gdzie można porozmawiać z osobami w podobnej sytuacji.❤️‍🩹 Mam 26 lat, niestety dopadła mnie niedoczynność tarczycy i hashimoto☹️, więc każda rada i wsparcie jest dla mnie na wagę złota ☕💛.
Aktualnie jestem 6dpo ,moja miesiączka wypada 22 październik. Więc jeśli jest możliwość dołączenia do was prosiłabym o wpisanie testowania na 22.10😛
Hejka 💕 ja niestety nic nie podpowiem w temacie tarczycy ale trzymam kciuki

O kurcze i konsultowałaś z endokrynologiem? Może trzeba zwiększyć dawkę? Ja też jak zaczynałam się starać to odkryłam hashi, pcos, niedobory, nieprawidłowości w hormonach.

O kurcze i konsultowałaś z endokrynologiem? Może trzeba zwiększyć dawkę? Ja też jak zaczynałam się starać to odkryłam hashi, pcos, niedobory, nieprawidłowości w hormonach.
Tak, byłam u endokrynologa, na wstępie powiedziałam że staramy się o dziecko, przepisał euthyrox 50, biorę od miesiąca i niby coś tam spadło, ale jednak dalej ponad normę. Ogólnie powiedział że takie skoki przy hashimoto niestety sa, aktualny wynik 4,5. ☹ Ft3- 3,91 Ft4- 0,70 no i te przeciwciała 583 miesiąc temu. Endo mówił, że przy hashimoto zawsze już będą te przeciwciała wysokie.
A jak u Ciebie wyglądało z wynikami tsh?

reklama
Do góry