reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Witam w październiku 😃❤️
Niech to będzie dobry miesiąc, życzę jak w tytule, ogromu kreseczek 😃

Zostawiam Wam zdjecia ze spacerku i lecę kupić kawusię bo nie mam czym poczęstować 😅😜

1000181417.jpg

20251001_074010.jpg

1000181408.jpg

Czeeeeść Wszystkim i Nowym i "Starym"😅🤗 Ja dzisiaj dostałam od mojej gin receptę na duphaston, bo niestety ten mój progesteron nie byl najwyższych lotów i jednak mógłby być wyższy. Przed zajściem w donoszoną ciążę tez wspomagałam sie progesteronem i sie udalo, wiec mam nadzieję, ze i teraz sie uda😊. Na ten cykl jakos juz tracę nadzieje, nie wiem, mam jakieś takie przeczucia, ze nic z tego. Do tego dzisiaj sie fatalnie czuje, jakby mnie cos rozkładało... ból mięśni i ciągle mi zimno, wiec cały dzien siedzę w dresach, bluzie i grubych skarpetach🙈 Generalnie jestem zmarźluch, ale dzisiaj to już przegięcie...
Nie chcę nakręcać, bo wyłącznie niespecyficznym - ale bywa to objawem. ;) Powodzenia!

Nad tym samym się zastanawiałam, kiedy najwcześniej można iść sprawdzić betę bo jutro idę badać progesteron 👌 ale no wiadomo chyba poczekam najpierw na jakikolwiek cień na sikaczu
Według mnie dobre podejście, biorąc pod uwagę, że testy potrafią naprawdę wyłapać betę nawet 5, to dla mnie chodzenie na krew przy bieli vizira mija się z celem. ;)

Były tu takie co 9dpo miały betę z krwi 6 i cień cienia na teścia 😅 ale to wszystko zależy kiedy będzie implantacja.moze być od 6-12dpo.a beta potrzebuje 48h na wystartowanie.wiec w teorii od 8dpo z krwi może coś wyjść ale najrozsądniej to jakieś 12dpo dopiero zbadać.
Cześć laski.dzisiaj ja podaję Wam ☕.jestem szurnięta i mając urlop budzę się o 5 i koniec spania 🫣 czy to się kiedyś zmieni ?chciałabym pospać chociaż do 8,a nie umiem 🫣🫣
Klub 5 rano? 😆 Jeśli tak, to razem z @Hermeneg pragniemy Cię w nim powitać. 🤣

reklama
Do góry