kami1094
Fanka BB :)
Jakoś to zniosę!hehe nawet nie mam zamiaru uciekaćchoćby na ławce to będziesz mnie znosić ten miesiąc
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakoś to zniosę!hehe nawet nie mam zamiaru uciekaćchoćby na ławce to będziesz mnie znosić ten miesiąc
![]()
Zdrówka dużo, ale nie załamuj się - wierzę, że to nie musi mieć wpływu na powodzenie misji.Witam z kawą i jelitówką .
Najpierw ja teraz mąż. Biedny połowę nocy latał ale do pracy poszedł.
Zawsze musi coś pójść nie tak .
Nie chcę nakręcać, bo wyłącznie niespecyficznym - ale bywa to objawem.Czeeeeść Wszystkim i Nowym i "Starym"Ja dzisiaj dostałam od mojej gin receptę na duphaston, bo niestety ten mój progesteron nie byl najwyższych lotów i jednak mógłby być wyższy. Przed zajściem w donoszoną ciążę tez wspomagałam sie progesteronem i sie udalo, wiec mam nadzieję, ze i teraz sie uda
. Na ten cykl jakos juz tracę nadzieje, nie wiem, mam jakieś takie przeczucia, ze nic z tego. Do tego dzisiaj sie fatalnie czuje, jakby mnie cos rozkładało... ból mięśni i ciągle mi zimno, wiec cały dzien siedzę w dresach, bluzie i grubych skarpetach
Generalnie jestem zmarźluch, ale dzisiaj to już przegięcie...
Według mnie dobre podejście, biorąc pod uwagę, że testy potrafią naprawdę wyłapać betę nawet 5, to dla mnie chodzenie na krew przy bieli vizira mija się z celem.Nad tym samym się zastanawiałam, kiedy najwcześniej można iść sprawdzić betę bo jutro idę badać progesteronale no wiadomo chyba poczekam najpierw na jakikolwiek cień na sikaczu
Ach ten progesteron, co on z nami wyprawia.Dziś trafiłam na YouTube na kanał dziewczyny która robiła testy ciążowe od 2dpo i była mega rozczarowana że wychodzą negatywne... bo czuła się "taaak bardzo w ciąży"trochę ją rozumiem muszę przyznać
![]()
Klub 5 rano?Były tu takie co 9dpo miały betę z krwi 6 i cień cienia na teściaale to wszystko zależy kiedy będzie implantacja.moze być od 6-12dpo.a beta potrzebuje 48h na wystartowanie.wiec w teorii od 8dpo z krwi może coś wyjść ale najrozsądniej to jakieś 12dpo dopiero zbadać.
Cześć laski.dzisiaj ja podaję Wam.jestem szurnięta i mając urlop budzę się o 5 i koniec spania
czy to się kiedyś zmieni ?chciałabym pospać chociaż do 8,a nie umiem
![]()
Kciuki za badania i czekamy na info!Ja od zawsze pije ranoinaczej dzień jest beznadziejny
Z tego co pamiętam to spodziewałaś się tego, więc ostatecznie powinno Cię to zmotywować do działania.Cześć dziewczyny w 22 DC progesteron 0,21![]()