kami1094
Fanka BB :)
Rzucić Ci koło?Topie się w gównie zwanym życiem..![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Rzucić Ci koło?Topie się w gównie zwanym życiem..![]()
Mam podobnie - nawet w ustawieniach zmieniłam treści a dalej porodówka i pozytywne testyPoza aplikacją flo wiecie kto jest złośliwym skur….? TikTok. Ciągle miałam tiktoki o bobasach, szczęśliwych ciążach pięknych ludzi itp. Mam tiktoka żeby oglądać kilku twórców a tak to kotki pieski i głupotki. Więc klikam nie interesuje mnie to, nie pokazuj mi hashtagu ciąża ani dziecko. Co robi TikTok? Pokazuje mi tego jeszcze więcej
![]()
Ooo bardzo dziękuję! Ja scrolluje każdy tiktok klikam nie podoba mi się i zaznaczam tagi ale zaraz sobie dodam zakazane słowa.Polecam dodanie w ustawieniach słów, na temat których tiktok nie będzie wyświetlał treści - przetestowałam po pierwszym poronieniu i dalej w tym trwam. Jeśli mnie coś interesuje - sama znajdę.
Złośliwa jest ta aplikacja naprawdę zaraz zostanę bez ŻADNYCH social mediówMam podobnie - nawet w ustawieniach zmieniłam treści a dalej porodówka i pozytywne testy![]()
Trzeba sukcesywnie "sprzątać", wtedy algorytm się nauczy. Ja tak miałam z LinkedInem, same głupoty i ból dupy o byle co mi się wyświetlało, a jak przez kilka miesięcy sukcesywnie klikałam, że mnie to nie interesuje to w końcu pojawiają mi się posty, które da się czytać bez podnoszenia sobie ciśnieniaPoza aplikacją flo wiecie kto jest złośliwym skur….? TikTok. Ciągle miałam tiktoki o bobasach, szczęśliwych ciążach pięknych ludzi itp. Mam tiktoka żeby oglądać kilku twórców a tak to kotki pieski i głupotki. Więc klikam nie interesuje mnie to, nie pokazuj mi hashtagu ciąża ani dziecko. Co robi TikTok? Pokazuje mi tego jeszcze więcej
![]()
Preferuje rzucanie w moją stronę tasakiem aktualnieRzucić Ci koło?Czy wolisz kapok?
![]()
Preferuje rzucanie w moją stronę tasakiem aktualnieten tydzień mnie rozjechał a jest dopiero wtorek
![]()
Dla mnie też możecie zrobić miejsce,jestem z wami