reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Poza aplikacją flo wiecie kto jest złośliwym skur….? TikTok. Ciągle miałam tiktoki o bobasach, szczęśliwych ciążach pięknych ludzi itp. Mam tiktoka żeby oglądać kilku twórców a tak to kotki pieski i głupotki. Więc klikam nie interesuje mnie to, nie pokazuj mi hashtagu ciąża ani dziecko. Co robi TikTok? Pokazuje mi tego jeszcze więcej

👹👹👹👹👿👺
Mam podobnie - nawet w ustawieniach zmieniłam treści a dalej porodówka i pozytywne testy 😐

Polecam dodanie w ustawieniach słów, na temat których tiktok nie będzie wyświetlał treści - przetestowałam po pierwszym poronieniu i dalej w tym trwam. Jeśli mnie coś interesuje - sama znajdę.
Ooo bardzo dziękuję! Ja scrolluje każdy tiktok klikam nie podoba mi się i zaznaczam tagi ale zaraz sobie dodam zakazane słowa.

Poza aplikacją flo wiecie kto jest złośliwym skur….? TikTok. Ciągle miałam tiktoki o bobasach, szczęśliwych ciążach pięknych ludzi itp. Mam tiktoka żeby oglądać kilku twórców a tak to kotki pieski i głupotki. Więc klikam nie interesuje mnie to, nie pokazuj mi hashtagu ciąża ani dziecko. Co robi TikTok? Pokazuje mi tego jeszcze więcej

👹👹👹👹👿👺
Trzeba sukcesywnie "sprzątać", wtedy algorytm się nauczy. Ja tak miałam z LinkedInem, same głupoty i ból dupy o byle co mi się wyświetlało, a jak przez kilka miesięcy sukcesywnie klikałam, że mnie to nie interesuje to w końcu pojawiają mi się posty, które da się czytać bez podnoszenia sobie ciśnienia 😅

Ja dopiero wróciłam do domu trochę mi zeszło,wyniki mam dobre,a owu była tak jak przypuszczałam albo w niedzielę albo w poniedziałek 😭 jestem wściekła że mi aż tak się przesunęła więc mogę siedzieć na ławeczce bo seksu nie było niestety nie mieliśmy jak😭 płakać mi się chce,jak dr zobaczył moje wyniki to od razu powiedział że jestem już po owulacji,potem tylko USG to potwierdziło mało tam u niego się nie rozpłakałam

reklama
Do góry