reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Płyn w zatoce jest tylko przez jakiś czas po owulacji.potem zanika.kremowy śluz jak dla mnie jest właśnie po owulacji.w ten poniedziałek byłaś u tamtej i był 14mm ? ja bym zbadała proga koło wtorku/środy
Tak, w poniedziałek w 16dc był pęcherzyk 14mm na prawym jajniku
Zrobię tak jak mówisz, Zrobię tego proga w przyszłym tygodniu

reklama
Kurde myślałam,że tylko ja mam jakieś oczy zjebane i wszędzie widzę cienie 😂 @marietta2112 psiknij na jakiś inny jak masz :D
Teraz to juz wracam do domu właśnie z delegacji, w brzuchu mnie ciagnie caly czas od kilku dni, sutków to momentami dotknąć nie mogę i te mdłości.... dziś na spotkaniu to mi tak sie słabo zrobiło ze szok, wczoraj przez chwilętak samo. Test zrobiłam po śniadaniu w hotelu, bo nie zabieralam z domu i musialam szukac apteki w Gda.

Po drodze do domu kupię coś, ale nie wiem czy sie nakręcać, chociaż na żywo pod światło coś tam mi majaczyło....

Nie wiem co ja sobie dzis pomyślałam, ze Dzien Dziecka Utraconego i metaforycznie wysikam dwie kreski?
Najgorzej, ze od wczoraj to mam takie momenty, ze prawie haftne i naprawdę sądziłam, ze coś będzie może widać, ze to może jednak to.. dzis 11dpo najprawdopodobniej, okres ma być w weekend. Jutro też siknę, ale tego 17. 10 to już będzie po ptakach.
Zobacz załącznik 1724470

Ściskam 🫂
W niedzielę urodziny ma mój dobry Przyjaciel i też bym chętnie wysikała dwie kreski bo okazja super ale no... takiego wała 😏🤪

dziewczyny, mam milion cytatów i jeszcze kilka stron nieprzeczytanych, ale pozwolę sobie wtrącić: czy testy paskowe facelle Was kiedyś oszukały?👀

reklama
Do góry