reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

A nie ma opcji że on jednak podrósł i pękł ? Nie wspominała nic o ciałku żółtym ? No mega dziwna sytuacja.mi raz lekarz też powiedział,że cykl bezowulacyjny a dwa dni po tym u innego ginekologa normalnie był pęcherzyk dominujący i normalnie miałam owulację.ja bym sobie na twoim miejscu zbadała proga czy faktycznie tej owulacji nie było
Popieram, ja bym zrobiła proga albo poszła do innego lekarza. Mnie taka sytuacja spotkała w tym cyklu - jedna lekarz powiedziała że nie było owulacji, a moja tego samego dnia powiedziała że była 😅 co potwierdził wczorajszy wynik progesteronu. Ta pierwsza lekarz nie widziała pozostałości po 24mm pęcherzyku🤯😵‍💫 do tego źle mi zmierzyła endometrium. Także lekarz a lekarz🙃

reklama
Nie wiem co ja sobie dzis pomyślałam, ze Dzien Dziecka Utraconego i metaforycznie wysikam dwie kreski?
Najgorzej, ze od wczoraj to mam takie momenty, ze prawie haftne i naprawdę sądziłam, ze coś będzie może widać, ze to może jednak to.. dzis 11dpo najprawdopodobniej, okres ma być w weekend. Jutro też siknę, ale tego 17. 10 to już będzie po ptakach.
Zobacz załącznik 1724470
jak powiększam to coś widzę, nie wiem czy linie parowania czy… kciuki trzymam 😘

Czy tylko ja nie widzę cieni? Ani u Pauli nie widziałam ani teraz u Marietty 😅
Jakby przyrównać do moich białych to byłoby widac różnicę 😂 ja zauważyłam ale moze to byl przypadek tylko, ze jak mialam negatywny test to z prawej strony ta "gabeczka" była różowa a z lewej biala, a jak pozytywny to obie strony byly zaróżowione 😅

reklama
Do góry