reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
wiem, ale kuźwa…!?
poprzednio to zajęło 3,5 roku. jestem w takim szoku, że zapomniałam co się robi najpierw. betę, heparynę, kolejny test 🤣 Jezu. jestem jakoś 9 dpo, w poprzedniej ciąży miałam z rana w 10 dpo jeszcze wyraźniejszą kreskę, więc jestem w stanie uwierzyć, że może teraz wyjść test pozytywny, ale nadal nie dociera to do mnie. jeszcze tyle czasu do okresu, że trzeba zachować zimną krew.

Ale wiesz, że starania staraniom nierówne? Nam się przy pierwszym dziecku udało po 3 miesiącach a teraz to już ponad dwa lata jeśli nie liczyć boichemu po pół roku starań.
Zrób coś dla nas i zatestuj jeszcze jutro z rana to chociaż nacieszymy oko w komisji kreskowej 🥹

A mogłabyś jednak z nim wyjść jak będę sikać 26-stego ? 😂 Obiecuję że wstawię zdjęcie dwóch kresek i zobaczysz jak wrócisz ze spaceru 😂
Nie ma problemu 😂 jaki przedzial godzinowy Cie interesuje? 😂 tylko zastanawiam sie jak to ogarne u siebie, no nic kucne razem z nia i zeobimy gdzies pod krzaczkiem 😂

Mi w kwietniu jakieś noname testy z superpharm dały mikro cień jak beta była 10,59. Chyba sie tam przejdę jak dojedziemy do domu z delegacji i kupiętez te testy.

to czekamy 🥹🤞🏻🍀

@kami1094 szybko zadziałałas 😂 widzę koniczynkę na pierwszej stronie 😂 z ciekawości sprawdzilam czy juz jest 😅

No i to jest Szefowa! 🥹🤣

Ej wiesz że ja się chyba serio boję sikać na pinki, że nic nie pokażą😅 jakieś takie za "dobre" mi się wydają, dlatego kupowałam już przed pierwszą ciążą facelle, licząc chyba na jakieś kreski testowe chociaż, żeby cokolwiek czasem zobaczyć XD wiem, głupia jestem😅😂

No mnie Pinki przerażają, serio 🤣
Ta biel na nich jest tak wyraźna, bardziej niż po praniu w Vizirze.
A.mam ich jeszcze kilka, kuźwa 😳😅

Jaki cien? Jaki cien? Krecha, ze nawet @Hermeneg zobaczy! 😂 pieknie! I to jak wczesnie! ♥️

A widzę tym razem, widzę! 🤣

reklama
Do góry