reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Ja sikne, ale sie nie podniecamy za bardzo ok?
Trochę dzis piłam na delegacji, plus mi to kreski przed terminem @ nigdy jakieś spektakularne nawet z pierwszego moczu nie wychodziły, więc i tu szału pewnie nie będzie.
Ale zrobię to dla Was i siknę, dajcie mi tylko dojechać, bo jeszcze z godzinkę do domu mam.

@matkaniewariatka Ty to musisz koniecznie pokazac krechę z pinka jeszcze dziś.

Ma się ten refleks szachisty! 😎😆
szalona 🤣 koniczynki na szczęście się przydadzą, jeszcze tyle czasu do okresu, a ja mam na koncie biochemiczne ciąże. zobaczymy. muszę jutro zrobić betę i zalatwić heparynę jeśli pozytywna.
Myslalam, ze wyjde przed szereg i mysle, nie odzywam sie, ale inni tez widza, znaczy, ze az tak slepa nie jestem 😂 kurde no widze to miejsce gdzie powinna byc kreska, znaczy, ze cien musi byc! ♥️

Jaki cien? Jaki cien? Krecha, ze nawet @Hermeneg zobaczy! 😂 pieknie! I to jak wczesnie! ♥️
❤️
Jak dla mnie to pozytyw ewidentny a nie żaden cień 🥹
Lecisz jutro na betę?

Równowaga w przyrodzie zachowana, @kami1094 mnie można wpisać okres 🥹
Tyle z plusów, że chociaż biel na teście mnie nie porazi 🤣
tak 😘
Ale wiesz, że starania staraniom nierówne? Nam się przy pierwszym dziecku udało po 3 miesiącach a teraz to już ponad dwa lata jeśli nie liczyć boichemu po pół roku starań.
Zrób coś dla nas i zatestuj jeszcze jutro z rana to chociaż nacieszymy oko w komisji kreskowej 🥹
tak słyszałam, że każde starania inne, ciąża inna, dziecko inne. mąż wrócił z Pinkami 😀 dziękuję za wsparcie ❤️

Znaczy no @matkaniewariatka to ma przykaz zrobienia bety, a nie patyka. 😁
Komisyjnie dzisiaj sika @marietta2112 😄
mówisz że olać sikanie na Pinka dziś? jakkolwiek to brzmi xd
dziękuję 😘 uspokoję się trochę i napiszę do Ciebie, bo czytałam Twoje posty, a sama mam długie doświadczenie z nerwicą, bezsennością i lekami 😘 a propos - muszę odstawić sertraline, bo właśnie na niej jestem.
Ja sikne, ale sie nie podniecamy za bardzo ok?
Trochę dzis piłam na delegacji, plus mi to kreski przed terminem @ nigdy jakieś spektakularne nawet z pierwszego moczu nie wychodziły, więc i tu szału pewnie nie będzie.
Ale zrobię to dla Was i siknę, dajcie mi tylko dojechać, bo jeszcze z godzinkę do domu mam.

@matkaniewariatka Ty to musisz koniecznie pokazac krechę z pinka jeszcze dziś.
ej musimy ustalić wspólną wersję czy sikać czy nie sikać 🤣

szalona 🤣 koniczynki na szczęście się przydadzą, jeszcze tyle czasu do okresu, a ja mam na koncie biochemiczne ciąże. zobaczymy. muszę jutro zrobić betę i zalatwić heparynę jeśli pozytywna.

❤️

tak 😘

tak słyszałam, że każde starania inne, ciąża inna, dziecko inne. mąż wrócił z Pinkami 😀 dziękuję za wsparcie ❤️

Przeczytałam, że mąż wrócił z piekarni a że przed chwilą oglądałam jak się robi cynamonki... 🤣🤣

reklama
Do góry