kami1094
Fanka BB :)
Znaczy no @matkaniewariatka to ma przykaz zrobienia bety, a nie patyka. 
Komisyjnie dzisiaj sika @marietta2112

Komisyjnie dzisiaj sika @marietta2112

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
szalonaMa się ten refleks szachisty!![]()
Myslalam, ze wyjde przed szereg i mysle, nie odzywam sie, ale inni tez widza, znaczy, ze az tak slepa nie jestemkurde no widze to miejsce gdzie powinna byc kreska, znaczy, ze cien musi byc!
Jaki cien? Jaki cien? Krecha, ze nawet @Hermeneg zobaczy!pieknie! I to jak wczesnie!
![]()
takJak dla mnie to pozytyw ewidentny a nie żaden cień
Lecisz jutro na betę?
Równowaga w przyrodzie zachowana, @kami1094 mnie można wpisać okres
Tyle z plusów, że chociaż biel na teście mnie nie porazi![]()
tak słyszałam, że każde starania inne, ciąża inna, dziecko inne. mąż wrócił z PinkamiAle wiesz, że starania staraniom nierówne? Nam się przy pierwszym dziecku udało po 3 miesiącach a teraz to już ponad dwa lata jeśli nie liczyć boichemu po pół roku starań.
Zrób coś dla nas i zatestuj jeszcze jutro z rana to chociaż nacieszymy oko w komisji kreskowej![]()
mówisz że olać sikanie na Pinka dziś? jakkolwiek to brzmi xdZnaczy no @matkaniewariatka to ma przykaz zrobienia bety, a nie patyka.
Komisyjnie dzisiaj sika @marietta2112![]()
dziękuję
ej musimy ustalić wspólną wersję czy sikać czy nie sikaćJa sikne, ale sie nie podniecamy za bardzo ok?
Trochę dzis piłam na delegacji, plus mi to kreski przed terminem @ nigdy jakieś spektakularne nawet z pierwszego moczu nie wychodziły, więc i tu szału pewnie nie będzie.
Ale zrobię to dla Was i siknę, dajcie mi tylko dojechać, bo jeszcze z godzinkę do domu mam.
@matkaniewariatka Ty to musisz koniecznie pokazac krechę z pinka jeszcze dziś.
szalonakoniczynki na szczęście się przydadzą, jeszcze tyle czasu do okresu, a ja mam na koncie biochemiczne ciąże. zobaczymy. muszę jutro zrobić betę i zalatwić heparynę jeśli pozytywna.
tak
tak słyszałam, że każde starania inne, ciąża inna, dziecko inne. mąż wrócił z Pinkamidziękuję za wsparcie
![]()
Czemu chcesz się topić?@poziomkowa00 jakbym się jednak szła topić, to w Twojej dżakuzie! Tak zaplanowałam!![]()