reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Heloł ❤️

U mnie już kawusia więc podaję 😊☕

Nie wiem czy dobrze trafiłam tutaj na wątek. Szukalam czegoś ogólnego o staraniach ale nie znalazłam. Jest mi bardzo ciężko i chciałam moc z kims o tym porozmawiac, z kimś, kto mnie zrozumie. Jeśli to nie tutaj to przepraszam.

Oczywiście, że dobrze 🥹

Tylko ze ja tu dopiero co przyszłam :( i tak wchodzę z buta mam wrażenie :(

Każda kiedyś tutaj dołączyła 😀 Są dziewczyny którym w listopadzie mija rok na kreskach, inne dołączyły miesiąc temu, osobiście ja jestem od czerwca 🥹
Czuj się jak u siebie a my zajmiemy się resztą 😁

reklama
@Hermeneg proszę latte. Muszę się dziś zmusić do wstania. Wczorajsza rozmowa z kolejną osobą o naszych wynikach mnie ponownie zabiła. Mamy termin już na to super, hiper badania brzucha, jąder, nasieniowodów i czego tam sobie jeszcze nie chcą zobaczyć. Zaczynają mi się płodne więc działamy bo wierzę, że nasze organizmy mogą im zrobić najzwyczajniej w świecie na złość I stworzy dzieciaczka mimo ich min, schematów, ocen i prawdopodobieństwa. Wiem, nadzieja płoną, ale jest moja i będę się jej trzymać.

U mnie dwie będą jak sobie z dwoch testów połączymy.... czekam juz na weekendowy @ bo mnie skurcze takie okresowe w nocy nawiedziły...
1000143836.jpg

@marietta2112 🫂🫂🫂🫂🫂🫂 nie mam mądrych słów, ale tulę i rozumiem.

Heloł ❤️

U mnie już kawusia więc podaję 😊☕

Oczywiście, że dobrze 🥹

Każda kiedyś tutaj dołączyła 😀 Są dziewczyny którym w listopadzie mija rok na kreskach, inne dołączyły miesiąc temu, osobiście ja jestem od czerwca 🥹
Czuj się jak u siebie a my zajmiemy się resztą 😁
witam się z cappuccino w dyniowym kubeczku, chociaż emocje to mam takie, że raczej od melisy powinnam zacząć dzień 😆

dziewczyny, mam dwa pytania: czy mogę tu zostać z Wami i skorzystać z Waszego wsparcia jeszcze do zbadania przynajmniej jednego przyrostu bety?
a drugie czy jeśli dziś zbadam betę w diagnostyce to miarodajne będzie później badanie w sobotę w innym punkcie diagnostyki? powinno się w tym samym labie, ale jak to jedna sieć, to chyba okej?

wrzucam test wczorajszy i dzisiejszy i bardzo proszę się zarażać ile wlezie. trzymam za Was dziewczyny najmocniejsze kciuki i Wy trzymajcie proszę 🙏🏼

Załączniki

• IMG_7211.jpeg
    IMG_7211.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 68

witam się z cappuccino w dyniowym kubeczku, chociaż emocje to mam takie, że raczej od melisy powinnam zacząć dzień 😆

dziewczyny, mam dwa pytania: czy mogę tu zostać z Wami i skorzystać z Waszego wsparcia jeszcze do zbadania przynajmniej jednego przyrostu bety?
a drugie czy jeśli dziś zbadam betę w diagnostyce to miarodajne będzie później badanie w sobotę w innym punkcie diagnostyki? powinno się w tym samym labie, ale jak to jedna sieć, to chyba okej?

wrzucam test wczorajszy i dzisiejszy i bardzo proszę się zarażać ile wlezie. trzymam za Was dziewczyny najmocniejsze kciuki i Wy trzymajcie proszę 🙏🏼
Trzymam 🤞i czekam już od 6 😉 po cichu gratuluję i czekam na wynik❤

Tylko ze ja tu dopiero co przyszłam :( i tak wchodzę z buta mam wrażenie :(
Kazdy tu kiedys wchodzil z buta :) stad tyle laczkow lata za zle mysli! Wtedy jak czlowiek dostaje to od razu sie prostuje :D
A tak serio witamy, z czasem zobaczysz, ze to najlepsze miejsce do dzielenia smutkow i radosci, bo laczy nas ten sam temat, wiec wszystkie sie rozumiemy, poza tym tu taka skarbnica wiedzy jest, ze na pewno i skorzystasz :)

reklama

Z tego co pamiętam to dziewczyny są na kreskach aktywne cały miesiąc i nie ma zakazu udzielania się po pozytywnym teście i badaniach bety:) możesz być jednocześnie na Mamusiach i z Nami w wątku - Czyż nie Szefowo @kami1094 ?

Do góry