reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

@kami1094 bardzo Cię rozumiem. Ja zaszłam w ciążę w podobnym czasie co moja siostra ( 2 tyg różnicy ) , z tym że ona zaszła w ciążę bliźniaczą a ja poroniłam w 10 tyg . Jeździłam z nimi wybierać wózki i wyprawkę itd i ekspedientka rzuciła : „ ooo ile pani ma dzieci bo widać że pani ma doświadczenie „ a ja byłam 3 miesiące po poronieniu swojej pierwszej ciąży ( nie licząc biochema). Ale ja jestem też taka że nie dam po sobie poznać , płakałam całą drogę jak wracałam.

Gratulacje !!! Niech kropek się tam trzyma i zostanie do końca ! Mocno trzymam kciuki 🤞❤️

Dziewczyny ja normalnie za wami nie nadążam 😂😂😂 próbuje coś odpisać, a tu natrzaskane kolejne 30 stron i mam wrażenie, ze moja wiadomość jest już historią 😂

Dziewczyny polećcie jakieś dobrze wybarwiające się owulaki. Ja zawsze miałam regularne cykle i bardzo łatwo było wyłapać mi owulację ( miałam je bolesne ) , tak teraz dzieje się coś dziwnego. Mam wrażenie że muszę na nowo nauczyć się swojego cyklu więc w tym miesiącu zamierzam sprawdzać czy objawy pokrywają się ze wzrostem stężenia LH.
Czy polecacie easy home czy bardziej hodriena ?
Te są spoko i z domowego laboratorium:)

reklama
Ja ich używałam przez długi czas ale w tym roku trafiły mi się chyba 3 op z rzędu,gdzie się wg nie wybarwiały ,jakaś wadliwa partia najwidoczniej.
Spoko były takie,które znalazłam na allegro a teraz są na Amazon
Link do: Fastep Test owulacji - testy płodności kobiet, szybkie wyniki w ciągu 5 minut, opakowanie 30 sztuk : Amazon.pl: Zdrowie i gospodarstwo domowe
Mimo ceny się super wybarwiają a ciążowe z tej marki mi nie pokazały nigdy chujocienia bez ciąży:)
Tez ich uzywam, raz mi pokazały różowy fragment cienia, ale są tanie więc polecam.

@kami1094 bardzo Cię rozumiem. Ja zaszłam w ciążę w podobnym czasie co moja siostra ( 2 tyg różnicy ) , z tym że ona zaszła w ciążę bliźniaczą a ja poroniłam w 10 tyg . Jeździłam z nimi wybierać wózki i wyprawkę itd i ekspedientka rzuciła : „ ooo ile pani ma dzieci bo widać że pani ma doświadczenie „ a ja byłam 3 miesiące po poronieniu swojej pierwszej ciąży ( nie licząc biochema). Ale ja jestem też taka że nie dam po sobie poznać , płakałam całą drogę jak wracałam.

Gratulacje !!! Niech kropek się tam trzyma i zostanie do końca ! Mocno trzymam kciuki 🤞❤️

Dziewczyny ja normalnie za wami nie nadążam 😂😂😂 próbuje coś odpisać, a tu natrzaskane kolejne 30 stron i mam wrażenie, ze moja wiadomość jest już historią 😂

Dziewczyny polećcie jakieś dobrze wybarwiające się owulaki. Ja zawsze miałam regularne cykle i bardzo łatwo było wyłapać mi owulację ( miałam je bolesne ) , tak teraz dzieje się coś dziwnego. Mam wrażenie że muszę na nowo nauczyć się swojego cyklu więc w tym miesiącu zamierzam sprawdzać czy objawy pokrywają się ze wzrostem stężenia LH.
Czy polecacie easy home czy bardziej hodriena ?
dla mnie easy home i facelle strumieniowe bezkonkurencyjne :)
No nic, przytulam!

No jeden dzień a taka różnica, wooow!

U mnie dzisiaj znów biało - mam jeszcze jeden test, jutro zrobię, jak nie wyjdzie to czekam na niedzielny/poniedziałkowy okres, a w przyszłym cyklu zadziałam z testami owulacyjnymi. Taki jest plan! 😁😁😁

Miłego dnia, ja idę odwieźć młodszego do przedszkola i siadam do 👩🏽‍💻bleh
ile jesteś dpo?😘
nienormalna jestem ale powiększyłam ten Twój test i mi się coś mieni. przepraszam, jeśli robię nadzieję, a Ty na żywo nie widzisz, ale muszę dopytać 😀

To źle Ci powiedziała 😡. Jak dobrze wykonają swoją robotę to i jajowód zachowasz. Im szybciej tym lepiej. Nie czekać kolejnych dni
I
Dokładnie tak. U mnie było to czekanie i czekanie, szukanie tej ciąży „bo muszą ją znaleść” a jak znaleźli to jeszcze czekanie do pon na zabieg no bo weekend i wszystko w środku pierd.. i o tyle tego wszystko widzieli 🤬

reklama
Do góry