Lady Strejser
Zaangażowana w BB
@kami1094 bardzo Cię rozumiem. Ja zaszłam w ciążę w podobnym czasie co moja siostra ( 2 tyg różnicy ) , z tym że ona zaszła w ciążę bliźniaczą a ja poroniłam w 10 tyg . Jeździłam z nimi wybierać wózki i wyprawkę itd i ekspedientka rzuciła : „ ooo ile pani ma dzieci bo widać że pani ma doświadczenie „ a ja byłam 3 miesiące po poronieniu swojej pierwszej ciąży ( nie licząc biochema). Ale ja jestem też taka że nie dam po sobie poznać , płakałam całą drogę jak wracałam.
Gratulacje !!! Niech kropek się tam trzyma i zostanie do końca ! Mocno trzymam kciuki
Dziewczyny ja normalnie za wami nie nadążampróbuje coś odpisać, a tu natrzaskane kolejne 30 stron i mam wrażenie, ze moja wiadomość jest już historią
Dziewczyny polećcie jakieś dobrze wybarwiające się owulaki. Ja zawsze miałam regularne cykle i bardzo łatwo było wyłapać mi owulację ( miałam je bolesne ) , tak teraz dzieje się coś dziwnego. Mam wrażenie że muszę na nowo nauczyć się swojego cyklu więc w tym miesiącu zamierzam sprawdzać czy objawy pokrywają się ze wzrostem stężenia LH.
Czy polecacie easy home czy bardziej hodriena ?
Fastep Test owulacji - testy płodności kobiet, szybkie wyniki w ciągu 5 minut, opakowanie 30 sztuk : Amazon.pl: Zdrowie i gospodarstwo domowe
Fastep Test owulacji - testy płodności kobiet, szybkie wyniki w ciągu 5 minut, opakowanie 30 sztuk : Amazon.pl: Zdrowie i gospodarstwo domowe
www.amazon.pl