reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Ale taka jest prawda, że jak oni wyjeżdżają do roboty co wszystko jest na naszej głowie. Na weekend przyjeżdżają jak do hotelu.. Wysłać jego na badanie nasienia to był kosmos, oczywiście było gadane że to nie potrzebnie bo przecież on jest zdrowy..
U mnie było tak samo
On nie pójdzie bo ma już dziecko
A później wielkie rozczarowanie
I jak do tego doszło nie wiem 😂

reklama
Wykorzystał już cały swój urlop.. jeszcze teraz mówię mu kiedy wizyty są i żeby ogarnął wolne a on do mnie z pretensjami że on pracy biurowej nie ma i nie może wziąć wolnego... i że pomyślimy a u niego to pomyślimy, to odwlekanie w czasie. rozłączyłam się z nim i becze jak debil w robocie... Może powinnam męża zmienić.
Starania to trudny temat i niestety wymagają pełnego zaangażowania z obu stron. :(

Hej , witam się w nowym wątku , poproszę o wpisanie na testowanie na 07.10 @kami1094 :) nie mam zbyt wielkich nadziei jeśli chodzi o ten cykl , odpuściłam testu owulacyjne ale zobaczymy, zobaczymy ✊ jutro mam pierwszą wizytę u lekarki która zajmuje się problemami z zajściem w ciążę , ciekawe jaki będzie miała na mnie pomysł 😀 dzisiaj zrobiłam resztę badań z krwi , chyba będę miała komplet już na jutro .

U mnie krew oddana, czekamy na wyniki próg i tsh 🤔 Ale się mocno zdziwiłam dziś, nie wiedziałam że ceny w zależności od punktu pobrań będą się tak mocno różnic mimo że oba współpracują z tym samym laboratorium 🤐 W przychodni która współpracuje z Alab ostatnio za tsh płaciłam 17 zł a teraz w punkcie pobrań Alab 34 zł za to samo Oo szok

@kami1094 Kochana wypisz mnie z testowania :) niestety jest mi ciężko po tym biochemie i chce wrzucić na luz.. kreski mi w tym nie pomogą więc w tym cyklu odpuszczam wątek, żeby odpocząć i nie nakręcać się..

Dziewczyny trzymam wszystkie za Was kciuki i życzę powodzenia w tym miesiącu :)

reklama
@kami1094 Kochana wypisz mnie z testowania :) niestety jest mi ciężko po tym biochemie i chce wrzucić na luz.. kreski mi w tym nie pomogą więc w tym cyklu odpuszczam wątek, żeby odpocząć i nie nakręcać się..

Dziewczyny trzymam wszystkie za Was kciuki i życzę powodzenia w tym miesiącu :)
Rozumiem, wróć silniejsza. 💫

Do góry