dzika_wiśnia1995
Fanka BB :)
Zrobiłam wczoraj cynamonki, narobić smaka fotką?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
W sumie lekarz mi odpowiedział że czysta loteria.. gdzieś tam wyczytywałam że kobiety po cc mają zwiększone ryzyko ale lekarz tego nie potwierdził powiedział że to takie doszukiwanie się. Tak jak ciąża zasniadowa, też loteria. Coś za dużo tych złych loterii w życiu, wygrane by mogły tak dopadać a nie takieTo jest właśnie okropne. Człowiek kilka lat się stara, a jak juz wyjdzie, to okazuje się, że pozamaciczna... Dlaczego tak sie dzieje w ogóle? Na to pytanie chyba nikt nie jest w stanie odpowiedzieć
Widzę na tym górnymZobacz załącznik 1724541 Widzi kto chujocienia? 37 DC, jakieś 10dpo, tak się to wszystko poprzestawiało teraz jak i miesiąc temu. Dopiero dziś zaczął się ból piersi.
Zobacz załącznik 1724541 Widzi kto chujocienia? 37 DC, jakieś 10dpo, tak się to wszystko poprzestawiało teraz jak i miesiąc temu. Dopiero dziś zaczął się ból piersi.
Na tym wyżej widać wyraźnie. Lecisz na betę?Zobacz załącznik 1724541 Widzi kto chujocienia? 37 DC, jakieś 10dpo, tak się to wszystko poprzestawiało teraz jak i miesiąc temu. Dopiero dziś zaczął się ból piersi.
Widziałam właśnie po powiadomieniach, że nadrabiałaś jakieś 50 stron.A tak w ogóle to właśnie zaparzyłam także smacznej️ i miłego dnia
nadrabiam zaległości bo wczoraj miałam tak podły nastrój, płacze, nerwy, miałam ochotę zapaść się tylko pod kocem. Musiałam odreagować wizytację szefostwa w firmie chyba
dziś już lepiej i okres mija także pozytywniej na horyzoncie mam nadzieję
️
Na tym dolnym to jest totalny chujocień a na górnym coś się dziejeZobacz załącznik 1724541 Widzi kto chujocienia? 37 DC, jakieś 10dpo, tak się to wszystko poprzestawiało teraz jak i miesiąc temu. Dopiero dziś zaczął się ból piersi.
Aktualnie 11 dpo.dla mnie easy home i facelle strumieniowe bezkonkurencyjne
ile jesteś dpo?
nienormalna jestem ale powiększyłam ten Twój test i mi się coś mieni. przepraszam, jeśli robię nadzieję, a Ty na żywo nie widzisz, ale muszę dopytać![]()