kami1094
Fanka BB :)
yyyyy mam nadzieję, że już właśnie jedziesz do rossmannaMiałam odpowiednie ilości , były ale się zmyły![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
yyyyy mam nadzieję, że już właśnie jedziesz do rossmannaMiałam odpowiednie ilości , były ale się zmyły![]()
yyyyy mam nadzieję, że już właśnie jedziesz do rossmanna![]()
No przecież to już prawieKoło 11nie czytamy ze zrozumieniem!
![]()
Dokładnie, najpierw muszę wymyślić coś na obiadKoło 11nie czytamy ze zrozumieniem!
![]()
Hej, wiesz u mnie nastrój mieszany. Aktualnie mam wielkiego pecha... Dzisiaj w pracy spałd mi pojemnik na wodę z ekspresu i tak że cały pękł... Na własny koszt szukam żeby odkupić... Mam dość..@poziomkowa00 a tyś się burżuju utopiła w tej dżakuzie swojej, że milczysz? Potrzebujesz ratunku?
@RóżowaAura jak tam nastroje przed zbliżającą się wizytą w klinice?
@Peppcia a Ty gdzie?![]()
No przecież to już prawie![]()
No wez tak nie robTo są z wczoraj z wieczora, dopiero pojadę do Rossmana bo nie mam już żadnych w domu
Na betę nie jadę póki co
Tak, zdjecie testow na potwierdzenie i dopiero zapis na testowanieJa pierdykam. Przed kolejnymi kreskami będę rozpytywać czy macie odpowiedni zapas testów przed zapisaniem się![]()
gratulacje, cuuda@marietta2112nie mam mądrych słów, ale tulę i rozumiem.
witam się z cappuccino w dyniowym kubeczku, chociaż emocje to mam takie, że raczej od melisy powinnam zacząć dzień
dziewczyny, mam dwa pytania: czy mogę tu zostać z Wami i skorzystać z Waszego wsparcia jeszcze do zbadania przynajmniej jednego przyrostu bety?
a drugie czy jeśli dziś zbadam betę w diagnostyce to miarodajne będzie później badanie w sobotę w innym punkcie diagnostyki? powinno się w tym samym labie, ale jak to jedna sieć, to chyba okej?
wrzucam test wczorajszy i dzisiejszy i bardzo proszę się zarażać ile wlezie. trzymam za Was dziewczyny najmocniejsze kciuki i Wy trzymajcie proszę![]()