kami1094
Fanka BB :)
Nie bądź frajer!Jako tako nikt mi nie kazał, ale widziałam ich miny, 120 zł trudno zapłacę.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Nie bądź frajer!Jako tako nikt mi nie kazał, ale widziałam ich miny, 120 zł trudno zapłacę.![]()
Nigdy tez bym nie zapłaciła. Dusigrosze. Jakbym miala zapłacić to serio bym szukała nowej pracy, ale nie chce tego nikomu sugerowaćI co kurła, że niby firma taka biedna?
No żal. O dupę rozbić taki zarząd.
U nas ludzie auta służbowe bezmyślnie kasowali, a nikt nie robił takiej dramy jak o dzbanek u Ciebie.![]()
Dla porównania właśnie,który się lepiej wybarwia i jak widać mają różniceA po co robisz jednocześnie z dwóch firm? Jakbym miała myśleć który z nich mówi prawdę a który mnie robi w balona to byście mnie nie odwiedzały w Choroszczy bo wylądowałabym na oddziale zamkniętym bez możliwości odwiedzin![]()
Ale to jest sprzęt służbowy, czy jeśli spadnie twój telefon osobisty w pracy to Ci zwracają za jego zniszczenie? Czy jak Ci padnie komputer służbowy to Ty płacisz za nowy? No bez jaj. Ekspres jest majątkiem firmy, a dzbanek do wody to element uwaga- eksploatacyjny. Również dobrze byś za odkamieniacz czy filtr miała płacić. Dla mnie niedopuszczalne...Jako tako nikt mi nie kazał, ale widziałam ich miny, 120 zł trudno zapłacę.![]()
Dokladnie. Rownie dobrze pozniej strach wziac do ręki bardziej wartościowe rzeczy w pracy. Bo jak uszkodze to sie nie wypłacę w zyciuAle to jest sprzęt służbowy, czy jeśli spadnie twój telefon osobisty w pracy to Ci zwracają za jego zniszczenie? Czy jak Ci padnie komputer służbowy to Ty płacisz za nowy? No bez jaj. Ekspres jest majątkiem firmy, a dzbanek do wody to element uwaga- eksploatacyjny. Również dobrze byś za odkamieniacz czy filtr miała płacić. Dla mnie niedopuszczalne...
No i pięknieKoniec z końców, kazali mi zamówić na firmęWięc firma ponosi koszty.
No właśnie nie bo mój lekarz się upiera że jest git ale Kudzwa ją mam okres 10 dni po owulacji. Okres/plamienie. Ostatnie pół roku nie zdążę zrobić testy 14 dni dpo bo już dawno okres hula ://///A po owulacji jesteś też na progesteronie? Sorry za tyle pytań - analizuję.![]()
Koniec z końców, kazali mi zamówić na firmęWięc firma ponosi koszty.