reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Hej dziewczyny 🌸
Czy polecacie maść clotrimazoulum? Od wtorku czuję lekki dyskomfort, od razu byłam w aptece po saszetki tantum rosa, ale nic nie pomogło. Nie czuję ogólnie żadnego bólu, tylko lekki świąd.. normalnie mam dość 😩
Możesz stosować zewnętrznie,, ale do tego polecam dopochwowo bez recepty infectvagin globulki

No właśnie nie bo mój lekarz się upiera że jest git ale Kudzwa ją mam okres 10 dni po owulacji. Okres/plamienie. Ostatnie pół roku nie zdążę zrobić testy 14 dni dpo bo już dawno okres hula ://///
No to mój wniosek jest taki, że policzyłaś dobrze jeśli chodzi o branie letrozolu. Skoro bez wkładek/podpasek się nie obeszło to ewidentnie cykl ruszył już wtedy. Po letrozolu endometrium się może tak falowo złuszczać, dlatego pytałam czy w poprzednim cyklu też go brałaś. Staraj się nie nastawiać źle. :)

Dobra u mnie 27 dzień cyklu i okres dostałam dziś - trochę się nie spodziewałam, nie wiem czego tak.
Także poproszę o zmianę na 🩸

Ale dobrze - jedziemy z następnym cyklem 😁
Później się jakoś (te z nas które się będą starać) przenosimy do innego folderu staraczkowego? Czy tutaj to zostaje
Co miesiąc jest tworzony nowy wątek kreskowy i nowe zapisy.

A co odnośnie tej wizyty która nas czeka za tydzień, to już mi wszystko obojętne co będą robić i ile to będzie kosztować. Chcemy mieć bobasa ! ;) W tą sobotę idziemy na wesele i powiedziałam mężowi, żebyśmy się napili alkoholu bo może to ostatni raz gdzie będziemy mogli, ogólnie od 1 sierpnia obydwoje nie pijemy.

Bawcie się dobrze ma weselu 😊
I bardzo wyczekuję wieści z Waszej wizyty w klinice 🤞🏻🍀

reklama
Do góry