Jane Doe
Fanka BB :)
Niech lekarz czuje też mentalny nacisk z mojej strony!![]()

Imadło mentalne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Niech lekarz czuje też mentalny nacisk z mojej strony!![]()
Możesz stosować zewnętrznie,, ale do tego polecam dopochwowo bez recepty infectvagin globulkiHej dziewczyny
Czy polecacie maść clotrimazoulum? Od wtorku czuję lekki dyskomfort, od razu byłam w aptece po saszetki tantum rosa, ale nic nie pomogło. Nie czuję ogólnie żadnego bólu, tylko lekki świąd.. normalnie mam dość![]()
No to mój wniosek jest taki, że policzyłaś dobrze jeśli chodzi o branie letrozolu. Skoro bez wkładek/podpasek się nie obeszło to ewidentnie cykl ruszył już wtedy. Po letrozolu endometrium się może tak falowo złuszczać, dlatego pytałam czy w poprzednim cyklu też go brałaś. Staraj się nie nastawiać źle.No właśnie nie bo mój lekarz się upiera że jest git ale Kudzwa ją mam okres 10 dni po owulacji. Okres/plamienie. Ostatnie pół roku nie zdążę zrobić testy 14 dni dpo bo już dawno okres hula ://///
Co miesiąc jest tworzony nowy wątek kreskowy i nowe zapisy.Dobra u mnie 27 dzień cyklu i okres dostałam dziś - trochę się nie spodziewałam, nie wiem czego tak.
Także poproszę o zmianę na
Ale dobrze - jedziemy z następnym cyklem
Później się jakoś (te z nas które się będą starać) przenosimy do innego folderu staraczkowego? Czy tutaj to zostaje
Czyli dokupić jeszcze globulki ?Możesz stosować zewnętrznie,, ale do tego polecam dopochwowo bez recepty infectvagin globulki
A co odnośnie tej wizyty która nas czeka za tydzień, to już mi wszystko obojętne co będą robić i ile to będzie kosztować. Chcemy mieć bobasa !W tą sobotę idziemy na wesele i powiedziałam mężowi, żebyśmy się napili alkoholu bo może to ostatni raz gdzie będziemy mogli, ogólnie od 1 sierpnia obydwoje nie pijemy.
Czyli dokupić jeszcze globulki ?
Ja doradzam dokupić, bo wyleczysz od środka a nie tylko zewnątrzCzyli dokupić jeszcze globulki ?
Oj na pewno wam będę opowiadać !Bawcie się dobrze ma weselu
I bardzo wyczekuję wieści z Waszej wizyty w klinice![]()
Wczoraj dostałam metotreksat. Dzisiaj rano dali mi kwas foliowy. Na razie z objawów miałam zawroty głowy i mocne zmęczenie. Czekam na krwawienie, które sie jeszcze nie pojawia@meryksawery jak u Ciebie? daj nam znać.![]()