dzika_wiśnia1995
Fanka BB :)
Bielszy nie będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Bielszy nie będzie Zobacz załącznik 1724564
Wczoraj dostałam metotreksat. Dzisiaj rano dali mi kwas foliowy. Na razie z objawów miałam zawroty głowy i mocne zmęczenie. Czekam na krwawienie, które sie jeszcze nie pojawia![]()
Nosz kurła! Na poprzednich fotach na tym u góry naprawdę coś widziałam!![]()
Ja tutaj na paskowym widzę cień. Ale już ustaliłyśmy, że ja z @poziomkowa00 mamy zjeb*ne oczy.Bielszy nie będzie Zobacz załącznik 1724564
Trzymam kciuki żeby wszystko sie szybko i dobrze skończyłoWczoraj dostałam metotreksat. Dzisiaj rano dali mi kwas foliowy. Na razie z objawów miałam zawroty głowy i mocne zmęczenie. Czekam na krwawienie, które sie jeszcze nie pojawia![]()
Ja mam astygmatyzm i -3,5 wadę XD nigdy nic nie widzę. Do komisji paskowej mnie nie zapisujcie, nie nadaje sięJa tutaj na paskowym widzę cień. Ale już ustaliłyśmy, że ja z @poziomkowa00 mamy zjeb*ne oczy.
To ja też mam zjeb*ne oczyJa tutaj na paskowym widzę cień. Ale już ustaliłyśmy, że ja z @poziomkowa00 mamy zjeb*ne oczy.
Ehhh współczujęWczoraj dostałam metotreksat. Dzisiaj rano dali mi kwas foliowy. Na razie z objawów miałam zawroty głowy i mocne zmęczenie. Czekam na krwawienie, które sie jeszcze nie pojawia![]()
Przepraszam że to robię z cudzym zdjęciem i cudzymi testami mam nadzieję że nie będziesz mi miała tego za złe dzika wiśnia, ale aż pobawiłam się światłem i kontrastem żeby zobaczyć i może Kinga ma rację???To ja też mam zjeb*ne oczyteż u góry widzę kreskę.
No to ja też chyba mam... Bo też widzęJa tutaj na paskowym widzę cień. Ale już ustaliłyśmy, że ja z @poziomkowa00 mamy zjeb*ne oczy.