Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Nie pamiętam, a co u Was stoi na przeszkodzie?Dzialajcie, nigdy nie wiadomo! U mnie z pierwszym tez się udało jakimś nie wiem jakim cudem przypadkiem
Muszę zapytać, bo się uduszęDzień dobry tak w ogóleczytam Was ukradkiem między klientkami od samego rańca i poprawiacie mi humor
![]()
oo, rano też coś mi przyszło ale nie pamiętam co pisałoNie, nie lubię planować, dlatego właśnie śledzę wszystkie możliwe dni robię testy i badania i opłaciłam tę apke, bo nie lubię planować, weź już flo się zamknij![]()
Ja nie mogę codziennie mam jakieś głupoty, że ta apka się jeszcze nie nauczyła że trądzik mam permanentnie tak jak zły humoroo, rano też coś mi przyszło ale nie pamiętam co pisałodzisiaj 14 dzień cyklu wypada
![]()
Ten z awatara jest internetowy, ale mam w domu również czarnego kitku i szarego kitku i marzę o trzecim ale obiecałam sobie najpierw dzidziaMuszę zapytać, bo się uduszę. Czy kitku z awatara jest Twój?
![]()
hahah dobreJa nie mogę codziennie mam jakieś głupoty, że ta apka się jeszcze nie nauczyła że trądzik mam permanentnie tak jak zły humorszanowna użytkowniczko dzisiaj możesz mieć zły humor no shit sherlock
Mi ciągle coś podpowiada ale Myślę że to powinno bardziej mojemu mężowi wyskakiwać hahahahahah dobreej mi tak nie podpowiada o złym humorze
![]()