Aleksandra96
Zaangażowana w BB
Niestety tezJak tam sikance? U mnie biało..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety tezJak tam sikance? U mnie biało..
Spokojnie, to ładny wynik. Nawet w przypadku ciąży byłby okej. :-)Progesteron 14,40 ng/ml - niewysoki
Bety jeszcze nie ma
Oczywiście nie jestem lekarzem, ale gdyby (odpukać) nie udało się na clostillbegycie, to może warto spróbować z letrozolem. On sam w sobie nie upośledza endometrium i czasem dziewczyny reagują na niego lepiej niż na klomifen.Tak. Już dwa cykle brałam estrofem, bo faktycznie raz na monitoringu źle to wyglądało. Na szczęście szybko zadziałało i mogłam wziąć ovitrelle. Cykl nie poszedł na straty![]()
DziękiSpokojnie, to ładny wynik. Nawet w przypadku ciąży byłby okej. :-)
W ostatniej ciąży mój startował od 23, potem się podniósł, a byłam na KOŃŚKIEJ dawce od samej owulacji. Także luz, nawet jeśli dziś jest 14, jest szansa, że sam podskoczy w przypadku pozytywnej bety. To czekamy na najważniejszy wynik.Dzięki
W pierwszej ciąży badałam raz i był ok 30
W drugiej między 16 a 19 i dostałam dość szybko besins a później luteinę
Dziękuję za podpowiedź. Już ostatnio podpytywałam moją panią doktor o to. Ona jest zdania żeby 6 cykli spróbować na tym leku. Staramy się o drugie dziecko i w pierwszą ciążę udało mi się zajść właśnie na clostybegycie. Tylko wtedy nie miałam zastrzyków ovitrelle. Pęcherzyki same pękały.Oczywiście nie jestem lekarzem, ale gdyby (odpukać) nie udało się na clostillbegycie, to może warto spróbować z letrozolem. On sam w sobie nie upośledza endometrium i czasem dziewczyny reagują na niego lepiej niż na klomifen.
A co to za klinika ze tylko w dwa dni przyjmuje?U nas jest ten problem że klinika ma wizyty we wtorki, środy.. A mój mąż pracuje na wyjazdach od poniedziałku do piątku nie może sobie pozwolić na wolne w tygodniu..
Akurat ten lekarz który jest z polecenia znajomych przyjmuje w te dni.A co to za klinika ze tylko w dwa dni przyjmuje?
Nic nie wpisuję, bo Ty dopiero za 4 tygodnie testujeszDzien dobry dziewczyny...od rana jestem w pracy nie miałam jak się odezwać,potem was nadrobię,można mi wpisać okres....