reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

A świecicie latarka? Bo ja w życiu bym się do tego nie posunęła... (A może jednak ;o ) Hahaha
Ja potrafiłam i latarką, do światła od lustra, do światła z sufitu,pod okno za okno na okno 🤪🫠
Moze to już nienormalne ale czasami człowiek szuka czegoś,czego pragnie na siłę i się zwyczajnie maltretuje

reklama
Ja potrafiłam i latarką, do światła od lustra, do światła z sufitu,pod okno za okno na okno 🤪🫠
Moze to już nienormalne ale czasami człowiek szuka czegoś,czego pragnie na siłę i się zwyczajnie maltretuje
Za okno nie próbowałam! Dobrze ze mowisz 😉 Moze akurat. Chociaz aktualnie próbuje sama siebie przekonać ze ten cykl nie bierze udziału w teście. Srednio mi idzie ale się staram 🤣

Za okno nie próbowałam! Dobrze ze mowisz 😉 Moze akurat. Chociaz aktualnie próbuje sama siebie przekonać ze ten cykl nie bierze udziału w teście. Srednio mi idzie ale się staram 🤣
Ja to już tyle miesięcy przerabiałam i zawsze sobie wmawiałam,żeby nie sikać przed spóźnioną miesiączką a i tak samą siebie oszukuje 😐 no chyba ,że wiadomo,że nici z tego bo seksy były w takie dni ,że nie ma ch**a we wsi ,że się udało 🤷🏼‍♀️

Ja to już tyle miesięcy przerabiałam i zawsze sobie wmawiałam,żeby nie sikać przed spóźnioną miesiączką a i tak samą siebie oszukuje 😐 no chyba ,że wiadomo,że nici z tego bo seksy były w takie dni ,że nie ma ch**a we wsi ,że się udało 🤷🏼‍♀️
Ja ze względu na torbiel no nie ma szans. Nie bylo owulacji. Lekarka stwierdziła torbiel, nie brałam zastrzyku na pęknięcie, bo nie ma co pękać no ale głowa swoje. Moze się pomyliła 🤣 w weekend powinnam mieć owulacje gdyby wszystko było okej. Seks był ale jakoś tak czuje rozczarowanie, że po co skoro i tak nic z tego nie będzie. Jesli nie trafię na porodówkę to bardzo możliwe, że do wariatkowa 🤣

Ja ze względu na torbiel no nie ma szans. Nie bylo owulacji. Lekarka stwierdziła torbiel, nie brałam zastrzyku na pęknięcie, bo nie ma co pękać no ale głowa swoje. Moze się pomyliła 🤣 w weekend powinnam mieć owulacje gdyby wszystko było okej. Seks był ale jakoś tak czuje rozczarowanie, że po co skoro i tak nic z tego nie będzie. Jesli nie trafię na porodówkę to bardzo możliwe, że do wariatkowa 🤣

No, w Choroszczy to nam miejsca braknie jak tak dalej pójdzie bo ja też się powoli zbliżam do granicy obłędu 🤣🤣

Też to przerabiałam,że miałam myśli typu - po co teraz seks skoro płodnych nie mam,z tego dziecka nie będzie (bo np w płodne się nie kochaliśmy) i to zamiast dla czystej przyjemności pobrykać to myśli nie tam, gdzie trzeba były 🙄
Teraz już nie mam takich myśli od dłuższego czasu i korzystam z Szeryfa mojego męża ile się da i jak się da 😂 i cieszę się tym :)
Ajć no, gdybym była w Twojej sytuacji to też bym miała napewno mętlik w głowie 🫂😞

Też to przerabiałam,że miałam myśli typu - po co teraz seks skoro płodnych nie mam,z tego dziecka nie będzie (bo np w płodne się nie kochaliśmy) i to zamiast dla czystej przyjemności pobrykać to myśli nie tam, gdzie trzeba były 🙄
Teraz już nie mam takich myśli od dłuższego czasu i korzystam z Szeryfa mojego męża ile się da i jak się da 😂 i cieszę się tym :)
Ajć no, gdybym była w Twojej sytuacji to też bym miała napewno mętlik w głowie 🫂😞
Mam mega mętlik. Staram się korzystać jak się da i nie kontrolować wszystkiego więc dopiero dzisiaj sobie uświadomiłam, że to by były płodne. Przy poniedziałku mam postanowienie ćwiczyć i zdrowiej się odżywiać. Dzisiaj wlatuje pilates 😉 mam nadzieję, że jak tu napisze to tak będzie 🤣

reklama
Dobra, dobra... A kto świeci i ogląda test od tyłu? Bo ja szukam nawet tak swojego cienia na pasku;o tak, wiem, to już choroba głowy. Jestem tego świadoma. I trudno. ;o
Wiadomo, że każdy test trzeba rozebrać i sprawdzić czy gdzieś coś się nie przebarwilo! Zeby tego nie pominąć przypadkowo 🤣

Do góry