reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Musialam sobie dzisiaj chwilke poplakac, dzien w pracy wyjatkowo mi sie dluzyl, bo chcialam zaszyc sie pod koldra, ale nic na to nie poradze, trzeba wziac sie w garsc i zaczac od nowa..
zmobilizowalas mnie @Patii26 do zupy i wlasnie robi sie krem z dyni :) musze chyba zamienic emocje w energie i tyle nie myslec

Musialam sobie dzisiaj chwilke poplakac, dzien w pracy wyjatkowo mi sie dluzyl, bo chcialam zaszyc sie pod koldra, ale nic na to nie poradze, trzeba wziac sie w garsc i zaczac od nowa..
zmobilizowalas mnie @Patii26 do zupy i wlasnie robi sie krem z dyni :) musze chyba zamienic emocje w energie i tyle nie myslec

Przytulam 🌼 zabieraj psiaki na spacer w słonecznych liściach ☀️ mój kundel bury jak był mały to tak szalał w liściach... dzieci się nie umieją nawet tak bawić jak on się bawił 😅

Lezy teraz kolo mnie i sie przytulamy :) ona z tych co nie odstepuja mnie na krok, siku zrobic nie idzie bez jej obecnosci, ale dzisiaj jakas taka przytulasna jest, wie ze trzeba pocieszyc 🥹
U nas identycznie, tylko że ta przytulaśność idzie w parze z zazdrością. Można się przytulać ale tylko we trójkę z psem albo tak żeby nie widział 😄🙈 ale zdecydowanie w potrzebie nikt nie patrzy z takim zrozumieniem!

A nie, to u mnie nie jest zazdrosna, za to podwojnie namolna, ale przy tym straszna boidupa, chociaz wiedzielismy to biorac ja, juz bardzo duzo udalo nam sie wypracowac, ale chyba „psem obronnym” nie bedzie nigdy 😂 kiedys chowalaby sie przed kazdym kto wejdzie do domu, teraz przywitalaby z szerokimi ramionami, jeszcze podala wszystkie swoje zabawki jak na tacy! Ale to akurat plus, bo zyskala pewnosc siebie i odwage :)

Narobiłyście mi ochoty na zupę krem, jutro zrobię z cukinii 🤩

@Kaalaa chcesz się wygadać? 🫂
Niee, ale dziekuje bardzo ♥️ lekki kryzys, za bardzo mam to w glowie, chociaz wiem, ze moja sytuacja jest niczym w porownaniu z Waszymi, to i tak potrafi zakluc, ale nie mam obecnie na to wplywu, za to dodalam do ulubionych termometr owulacyjny na alli, przegladam testy, zbieram sily na nowy cykl 💪 no i wyladowuje sie komentujac prace meza jak krzywo wiesza roletki, przynajmniej nie musze wymyslac powodu do narzekania!

reklama
Hej,
Zrobiłam dzisiaj progesteron
Ten wynika chyba potwierdza,że nie było owulacji

Załączniki

• Screenshot_20251020_174136_Chrome.jpg
    Screenshot_20251020_174136_Chrome.jpg
    59,7 KB · Wyświetleń: 60
Do góry